Apartmanok egy népszerű síközpontban, Obergurgl

Referenciaszám: ST19542
Ország: Ausztria
Régió: Obergurgl – Hochgurgl
Város: Obergurgl
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 46.94 m2 - 121.07 m2
 
Ár:
452.400 € - 1.180.433 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A második szakasz építése befejeződött!

Kiváló lehetőség! Ingatlanokba való befektetés Obergurgl falujában. Attraktív síterület, amely kb. 110 km sípályával és 24 modern felvonóval rendelkezik. A felvonók télen és nyáron is igénybe vehetők.

A projekt két szakaszból áll. Az első szakasz építése 2014 decemberében fejeződött be, és összesen 9 apartmant foglal magába. Az építés második szakasza 2017 decemberében fejeződött be – 2017. december 23-tól a komplexum ez a része is működik. 15 új apartman, medence, kb. 50 parkolóhely (részben mélygarázsos) jött létre.

Összesen 24 apartmant kínálunk értékesítésre, amelyek saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve.  A tulajdonos távollétében az ingatlan egy professzionális ügynökségen keresztül turistáknak van bérbeadva. Ez a típusú bérbeadás a tulajdonos számára 20% ÁFA megtakarítást jelent – az ingatlan vételárából, tehát a vevő az ÁFA-t nem fizeti. A feltüntetett árak nettó árak.

Az apartmanházban minden rendelkezésre áll, amire egy kellemes üdüléshez szüksége van.

Az apartmanok területe 45 – 110 nm. Az összes apartman tágas és teljesen berendezett. Modern alpesi stílus, gyönyörű kézzel készített bútorok, teljsen felszerelt konyhák (Miele gépek), tágas fürdőszobák, síkképernyős TV, internet. Az összes apartmanhoz parkolóhely és tárhely is hozzá tartozik.

A wellness részlegben szauna, infravörös kabin és gőzfürdő található.

Az apartmanház a falu elején fekszik, így a Festkogelbahn felvonó és a sípályák a közvetlen közelben fekszenek (kb. 150 m), ugyanúgy mint a síiskola vagy a z üzletek.

Az apartmanok erkélyeiről csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. Hógarancia és kiváló minőségű sípályák – a síelés november elejétől áprílis végéig biztosítva van.

Obergurgl 1.930 m tengerszint feletti magasságban fekszik. Összesen 21 darab 3 ezer méter magas hegycsúcs veszi körül – kiváló alkalom a hegyi túrákra.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: