Apartmanok eladása Horvátországban

Reggel felébredve szeretne kinézni az ablakon és csodálni a tengert, mely a látóhatáron egybeolvad az égbolttal? Ilyen élménye lehet nemcsak az üdüléskor. Egyre több magyar vásárol saját ingatlant a tengerparton. Közülük a legtöbben éppen Horvátországban.

» Tipp: olvassa el az Eladó lakások és apartmanok Horvátországban cikket.

Az utóbbi években egyre több az érdeklődő az ún. „middle class“-ból, a középosztályból. Amíg korábban külföldi ingatlant elsősorban gazdag vállalkozók vagy sikeres sportolók vagy művészek vásároltak, ma egyre többen vannak azok, akik saját házat, lakást vagy apartmant szeretnének Horvátországban, hogy egyrészt itt töltsék a szabadságukat, de a hosszabb hétvégeket is, mégpedig a saját ingatlanjuk kényelmében. Az Adriai tengerpart könnyen megközelíthető, akár autóval is.

Az apartmanok árai Horvátországban a tengerpart közelében már 100 000 euró körül kezdődnek. A Rellox társaság Horvátországban kínál úgy új építésű, mint használt apartmanokat és lakásokat. Választani lehet a horvátországi szárazföldi tengerparton, vagy a szigeteken, mint pl. Brač vagy Hvar vagy Ciovo.

Egyes esetekben vannak eladó apartmanok nagyobb lakóparkokban is, ahol az apartman a távollét idején bérbe adható. Ma a külföldiek csak olyan ingatlanokat adhatnak bérbe, melyek vállalkozási vagy idegenforgalmi célokra épültek. Tehát ha az Ön apartmanja egy lakáscélú ingatlan része, ezt nem adhatja bérbe. Horvátország belépésével az Európai Unióba 2013. július 1-vel azonban a jogszabályok megváltoznak, és az unió tagállamainak polgárai a helyiekkel azonos elbánásban részesülnek majd, akik ingatlant korlátozások nélkül adhatnak bérbe.

Megoldás található azoknak is, akik saját apartmanjukat már most szeretnék bérbe adni. Az egyik lehetőség olyan apartman vásárlása, melyet szakosodott horvát ügynökség közvetítésével lehet bérbe adni. Természetesen közvetítjük a velük való kapcsolatot. Egyszerűbb megoldás egy apartman vásárlása egy idegenforgalmi lakóparkban, ahol a bérbeadás és minden ezzel kapcsolatos szolgáltatás és az ingatlan kezelése már a kezdetben rendelkezésre áll. Tájékoztatásul bemutatunk néhány projektet, melyekben az apartmanok távollét idején bérbe adhatók.


5* apartmanok a Radisson Blu hotelben Dubrovnik közelében5* apartmanok a Radisson Blu hotelben Dubrovnik közelében

Dalmácia egyik legmodernebb üdülőjében – a 2009-ben épült ötcsillagos Radisson Blu szállodában –az apartmanok egy részét értékesítik. Ezek bérbeadása egy ingatlankezelő társaság közvetítésével lehetséges. A resort a gyönyörű strand mellett további szolgáltatásokat is kínál: éttermek, üzletek, sportolási lehetőségek, spa & wellness, stb. » Bővebben az ingatlanról

 

Eladó apartmanok Brač szigeténEladó apartmanok Brač szigetén

Eladásra kínálunk új építésű apartmanokat közvetlenül a tengerparton. Minden apartmannak van terasza gyönyörű kilátással a tengerre. A strand közvetlenül a ház előtt van, kisebb gyerekeknek is kiváló. Az apartmanok bútorozottak. Érdeklődés esetén, a tulajdonos távolléte idején a bérbeadást egy ügynökség végzi, mely biztosítja az ingatlan teljes körű kezelését is. » Eladva. Látogassa meg ingatlan ajánlatainkat és válasszon egy másik ingatlant, vagy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Új apartmanok Hvar szigetén csodálatos kilátással a tengerreÚj apartmanok Hvar szigetén csodálatos kilátással a tengerre

Az új lakóprojektben 12 modern, különböző méretű lakás van, egy vagy két hálószobával. Minden apartmannak van terasza vagy erkélye. A földszinti apartmanokhoz tartozik egy 85 négyzetméteres kert is. A tető alatti apartmanok kétszintesek belső lépcsőkkel. Hvar egyik legszebb strandja gyalog 5 percnyi van. Az új tulajdonos VIP kártyát kapnak, mellyel előnyös szolgáltatásokat vehetnek igénybe Hvar kiemelt szállodáiban, pl. kedvezmények a wellnesbe és fürdőkbe, belépés a szállodák zárt strandjaira, stb. » Eladva. Látogassa meg ingatlan ajánlatainkat és válasszon egy másik ingatlant, vagy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Horvátországban inkább apartmant vagy lakást vásárolna ház vagy villa helyett? Kérjük, olvassa el az Eladó házak Horvátországban cikket.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: