Befektetési típusú apartmanok Zillertal szívében

Referenciaszám: AS19819
Ország: Ausztria
Régió: Zillertal/Hintertux
Város: Mayrhofen
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 122.76 m2 - 125.29 m2
 
Ár:
890.000 € - 990.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Garantált bérbeadásból származó jövedelem!

Ez az új projekt Mayrhofen üdülőhelyén épül. Összesen 10 darab saját használat és további bérbeadás kombinációjára tervezett apartmannal rendelkezik. Garantált bérbeadásból származó hozam! Az épületet idillikus alpesi természet vesz körül, amely hívogat a pihenésre. Mayrhofen központja csak pár percre fekszik, ahol számos üzlet, étterem és kávézó található. A skibus megállója közvetlenül a ház előtt van, amely kényelmesen eljuttatja Önt Mayrhofen központjába vagy a sípályákra.

Apartmanok

A projekt 10 apartmannal rendelkezik – egy, két vagy három hálószoba. Az összes apartmanhoz erkély vagy terasz is hozzá tartozik. Az apartmanok teljesen berendezetten és felszerelve kerülnek értékesítésre. A vételár a kültéri parkolóhely és a tárhely árát is magába foglalja.

Az apartmanok használata

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. A bérleti szerződést 10 évre kötik meg. Az apartman tulajdonosa garantált bérbeadásból származó hozamra tesz szert – 4% az ingatlan teljes vételárából, beleértve a bútorokat is.

Saját használat 6 hét /év. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

Közös területek

Az ingatlanhoz egy tágas szauna és egy étteremmel rendelkező terasz is hozzá tartozik.

Az építés határideje

A projekt építésének kezdete 2019 áprilisára van tervezve. Várható befejezés 2019. december.

Mayrhofen

Mayrhofen a Zillertal-völgy szívében fekszik. Mayrhofen, Finkenberg és Lanersbach sípályái együtt a Ski Zillertal 3000 –et alkotják együtt. A síelési ajánlatot a Hintertux-gleccser is növeli, amelyen lehetséges az egész éves síelés (Ausztria egyetlen gleccsere). A helyszín számos reprezentációs csapat képzésére is szolgál. A síközpont része a Harakiri sípálya is – Ausztria egyetlen ilyen típusú sípályája.

A terület a nyári szezonban is népszerű idegenforgalmi célpont. Számos túraútvonal és kerékpárút áll rendelkezésre. Továbbá a terület a hegymászók, a golf és a siklóernyőzők közkedvelt célpontja.

Mayrhofen ideális hely az aktív üdülésre - a lüktető központjával, amely viszont még mindig megőrzi egyedülálló alpesi légkörét. Számos étterem, bár, üzlet, kávézó és sportüzlet. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: