Európa legjobb strandjai

A legjobb európai strandok áttekintését hozzuk Önöknek. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb strandot, akár barátokkal, vagy a családdal szeretne együtt pihenni. Az Európa 100 legjob strandjai áttekintést a GoEuro adta ki.

A lista legmagasabb szintjén Alicante üdülőhelye helyezkedett el. A város jól megközelíthető, és az éjszakai élete felejthetelen. A fehér homokkal, pálmafákkal és hegyi panorámával rendelkező La Albufereta strand is látogatást érdemel. A strand a helyiek körében is nagyon népszerű, így élvezhetik az autentikus spanyol kultúrát.   

Alicante leghíresebb strandja a hét kilométer hosszú San Juan strand, ahol számos étterem és bár található. A strand villamossal is könnyen megközelíthető. Ezen kívül a helyszínen strandröplabdázhat vagy szörfözhet is. A strand 24 perc autóútra van a repülőtértől. A város szívében a tökéletesen tiszta vize miatt közkedvelt Postiguet strand is megtalálható.

» Kérjük tekintsék meg, hol vásárolhatnak tengerparti ingatlant.

Az egyik jól megközelíthető strand Németországban fekszik – Westerland. A strand 14 perc autóútra van a repülőtérről, amelyet különösen a gyermekes családok értékelnek igazán, elkerülve ezzel az igényes utazást. A spanyol Puerto del Carmen vagy a francia Riviérán elhelyezkedő Nizza városában elhelyezkedő strandok is a repülőterek közelében fekszenek.

Azok számára, akik a pihenésen kívül sportolni is szeretnének, az olasz Palermo strandja az ideális. A helyi vízi sportokat a legérdekesebbnek nevezhetjük.

Egy jól lehűtött koktél a tengerparton is az üdüléshez tartozik. Ezért sokak számára az üdülőhelyek éjszakai élete is nagyon fontos tényező. A legjobb éjszakai élet Barcelónában van.

A fent említett üdülőhelyek mellett az első tízben az olasz Catania, Genova, Aghero vagy a spanyol Palma de Mallorca, a horvát Split és a francia Riviérán fekvő Cannes szerepelt. Kérjük tekintsék meg cikkünket – lakhatás a legjobb horvát strandoknál.

Foto: Shutterstock.com

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: