Horvátországba könnyen, az ingatlantulajdonosok gyorsabban

Horvátország a COVID-19 járványt nagyon jól kezelte. A határok jelentős korlátozások nélkül nyitva vannak a turisták számára. Nem szükséges a karantén vagy a negatív koronavírus teszt.

Ezt nemcsak a turisták használják ki, hanem azok a magyar állampolgárok, akik személyes tulajdonba megvásárolható ingatlanokat jönnek megtekinteni. Idén az Adriai-tenger közelében lévő saját ingatlanok iránt még nagyobb a kereslet. Az emberek a biztonságot és a közelséget választották. A járvány idején a tulajdonjog még előnyt is jelentett. Az ingatlanok vagy a jachtok tulajdonosai korábban utazhattak Horvátországba, mint más külföldiek.

A műemlékek és a nemzeti parkok is nyitva vannak. Élvezheti a romantikus öblöket a kavicsos strandokat és a kristálytiszta tengert. A tömegközlekedés, valamint a légi, szárazföldi és a vasúti közlekedés is működik, beleértve a horvát szigetekre közlekedő kompokat is. A tilalom csak a nagyobb fesztiválokra vonatkozik. Az éttermekben a távolságok megmaradtak, és ügyelnek a felületek és a kezek fertőtlenítésére. A vendégek számára ez nem jelent korlátozást.

Grafikon: A COVID-19 új eseteinek száma HorvátországbanTIPP: A könnyű határátlépéshez az utazás előtt töltse ki az elektronikus űrlapot. Alapvető személyes adatokat és a tartózkodási helyre vonatkozó információkat kell megadni. Magyar nyelven ITT érhető el.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: