Luxus apartmanok Ski Amadé síparadicsomában

Referenciaszám: PR19786
Ország: Ausztria
Régió: Altenmarkt/Zauchensee/Flachau
Város: Zauchensee
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 71.72 m2 - 115.73 m2
 
Ár:
513.000 € - 988.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Másodlagos lakóhely státusza!

Új építésű apartmanok Zauchensee téli síparadicsomában, amely a Salzburger Sportwelt (Ski Amadé) területének része. Ez a hely minden évszakban egyedülálló lehetőséget kínál az üdülésre – télen alkalmas a síelésre, nyáron pedig a fürdésre vagy túrázásra. Zauchensee 1350 m tengerszint feletti magasságban fekszik és a Salzburg tartomány része. A levegő hőmérsékletének csökkenésével Zauchensee üdülőhelye ébredezni kezd, ugyanis itt helyezkedik el a régió legmagasabban fekvő síközpontja.

Ez a projekt kisebb létesítmények közé sorolható, mivel mindössze 9 apartmannal rendelkezik. Több típusú és különböző nagyságú apartman közül választhatnak. Mindegyik apartman csodálatos kilátást nyújt a környező hegyekre és csak pár méterre fekszik a sípályáktól.  

A projekt építésénél kiváló minőségű anyagok lesznek felhasználva. Nagy hangsúlyt fektetnek az épület építészeti megjelenésére, amely érzékenyen lesz beépítve a környező tájba. Ezek a luxus apartmanok tágas teraszokkal rendelkeznek majd, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre és a Salzburger Sportwelt síközpont hófödte sípályáira. Télen élvezhetik a csúcsminőségű sípályákon való síelést. Nyáron a közelben számos túraútvonal található.

Az összes apartmant a lehető legnagyobb kényelem jellemez. Az ingatlanok nagy ablakokkal rendelkeznek majd, amelyekből lenyűgöző kilátás nyílik a környező hegyvidéki tájra. Fából készült padlóburkolatok. Semmit nem hagytak a véletlenre – mindent úgy terveztek, hogy az apartmanok megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek is. Minden fürdőszoba a tágas fürdőkádnak köszönhetően egy wellness oázissá alakul át.

Az apartmanokhoz két parkolóhely tartozik, amelyeket az ár nem tartalmaz, és minden apartmanhoz szükséges megvásárolni – a parkolóhely ára 40 000 EUR. Az épületben lift is rendelkezésre áll. Minden apartmanhoz egy zárható tárhely is hozzá tartozik.

Az apartmanok berendezés nélkül kerülnek értékesítésre. Igény esetén berendezhetők, ez esetben a vételárhoz a bútorcsomag ára is hozzá lesz számítva.

Az apartmanok másodlagos lakóhely státuszával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a további bérbeadásuk nem kötelező. Amennyiben az ingatlant ki szeretné adni, ez esetben javasolhatunk számára egy helyi ügynökséget, aki gondoskodik az ingatlanja további bérbeadásáról.

Az apartmanok építése 2019 tavaszára van tervezve, a létesítmény befejezése pedig 2020 nyarára.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +420 734 445 094
+421 949 880 075
Email: info@rellox.hu

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: