Osztrák Ski Alpin Card: három népszerű síterület összekapcsolása

Ski Alpin Card a 2019/2020-as téli szezon újdonsága. Ez a síbérlet összesen három üdülőhelyet köt össze az osztrák Alpokban, és a legmagasabb szintű síelési élményeket kínálja.

A közös síbérletnek köszönhetően összesen 408 kilométer sípályán síelhet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterületein, továbbá Schmittenhöhe-n Zell am See városában, vagy KaprunbanKitzsteinhorn-gleccseren. A különböző nehézségi szintű és típusú sípályákat összesen 121 felvonó szolgálja. Az ételről-italról összesen 99 hegyi kunyhó gondoskodik.

A síbérlet az egész szezonban érvényes 2020. május 3-ig, felnőttek számára az ár 695 euró. A gyermekek síbérlete pedig 340 euróba kerül. A két gyermekes családok számára kedvező ajánlatok vannak biztosítva. Bizonyos feltételek teljesítésekor a legfiatalabb gyermek ingyen síelhet.

A síelők számára így csodálatos lehetőségek kínálkoznak. Az egész szezon alatt nem kell egy sípályát kétszer használnia. Amennyiben viszont az az érzése, hogy egy téli szezon nem elég, ez esetben érdemes elgondolkoznia egy saját ingatlan vásárlásán, így összekötheti a kellemeset a hasznossal. A rengeteg sípálya és szolgáltatás még évek múlva is számos újdonságot kínál majd számára, és az Ön távollétében még érdekes bérbeadásból származó jövedelemre tehet szert. Választhat például a panorámás tóra néző wellness apartmanok közül, vagy a luxus négycsillagos apartmanok közül Zell am See városában, továbbá a kiváló szolgáltatásokkal rendelkező apartmanokból Hinterglemm falujában.

Amennyiben felkeltették érdeklődését az osztrák Alpokban fekvő ingatlanok, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Foto: Ipatov/Shutterstock

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: