Új apartmanok Kaprun központjában, akár 4,26%-os jövedelemmel

Referenciaszám: GI19939
Ország: Ausztria
Régió: Kaprun/Zell am See
Város: Kaprun
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 37.76 m2 - 64.54 m2
 
Ár:
271.000 € - 469.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Egy kisebb rezidenciát szeretnénk bemutatni, amely Kaprun városában fekszik, Salzburg tartományában. 2019 óta Kaprun központját egy felvonó köti össze a Kitzsteinhorn gleccserrel, ahol októbertől nyár elejéig élvezheti a síelést. Befektetés és valóra vált álom. Akár 4,26%-os várható bérbeadásból származó jövedelem a teljes beruházásból számítva, beleértve a járulékos költségeket is – adózás előtt és a működési költségek levonása után.

Kaprun/Zell am See

2 város,1 üdülőterület. Zell am See és Kaprun körülbelül 8 kilométerre fekszenek egymástól. Zell am See városához a Zell-tó köthető,Kaprun pedig a HoheTauren-hegység meredek oldalán fekszik, híressége a Kitzsteinhorn-gleccser,amely 3 203 m tengerszint feletti magasságával a Salzburg-régió egyetlen hegye, amely meghaladja a 3 ezer métert. Tó–hegyek–gleccser. Más régió nem kínál ilyen egyedi kombinációt! A téli és a nyári szezont 100 százalékosan ki tudja használni.

Sportolók, gyermekes családok és a gyermekek is megtalálják a számukra megfelelőt. Számtalan túra-és kerékpárút, 18-szakaszos golfpálya, fantasztikusan karbantartott sípályák, gleccseren való síelés, snowpark, TauernSpa kiváló wellness-központja,családi központ Maiskogel. Ez minden a közelben van! A területet a hegymászók és a siklóernyőzők is imádják. Nagyon népszerű a ferrata, ahonnan kilátás nyílik a lenyűgöző alpesi kapruni víztartályra. Zell am See gyönyörű történelmi központja számos üzletet és kiváló éttermet kínál. A tó körül, amely alkalmas a fürdésre és vízi sportokra egy romantikus sétány vezet.

Elhelyezkedés

A létesítmény Kaprun központja közelében fekszik, mindössze 4 percre a gleccserre vezető felvonótól, 5 percre az első osztályú Tauern Spa Kaprun wellness központtól, 10 percre a golfpályától, 15 percre a Zell am See városában fekvő tótól. Budapest – Kaprun 6,5 óra autóút.

Eladó apartmanok (magántulajdonba)

A létesítményhez 8 gyönyörű apartman, tároló, garázsok és kültéri parkolóhelyek tartoznak. A tulajdonosok a saját ízlésük szerint rendezhetik be az apartmant – az ingatlanok berendezés nélkül kerülnek értékesítésre. Igény esetén az ingatlanfejlesztő segít berendezni az apartmant.  

 A projekt építése

Az építési engedély már ki van adva. Az apartmanok építése akkor kezdődik, amikor az egységek 50%-a értékesítésre került. Az építkezés várhatóan 2020 áprilisban/ májusban kezdődik. A befejezés várható időpontja 2021 június vége.

Attraktív befektetés

Saját ingatlan iránt vágyakozik az Alpokban, de csak pár hétig van ideje használni az év folyamán? Fektessen be a Kaprun városában fekvő apartman-rezorba. Az apartmanok ideálisak a pár hetes üdülésre, az év többi részében pedig beállított bérleti rendszer van alkalmazva. Tökéletes üdülés télen – nyáron, valamint bérbeadásból származó jövedelem – gondok nélkül.

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva, részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat 6 hétig lehetséges az év folyamán, a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. A bérbeadásból származó várható jövedelem az első évben elérheti a 4,26%-ot (becslés), a beruházás teljes összegéből számítva, beleértve a járulékos költségeket is – a működési költségek levonása után és adózás előtt értendő.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő cégtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Foto: Wall-e16/Shutterstock.com, nikolpetr/ shutterstock.com, Todoran Andrei/ Shutterstock.com, FamVeld/ Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: