Új építésű apartmanok Hinterglemm falujában – kiváló lakhatás az igényesek számára

Külföldi ingatlan után vágyik, de még nem találta meg az igazit? A hegyvidék közepén és mégis az összes fontos létesítmény közelében?

A másik ingatlannal nincs ideje foglalkozni? Szeretné, ha az ingatlan látogatásakor minden tökéletesen elő legyen készítve?

Ne keressen tovább. Szeretnénk bemutatni Önnek ezt a tökéletes resortot, amely felülmúlja várakozásait – szervizelt  luxus apartmanok az osztrák Saalbach/Hinterglemm síközpontban, közvetlenül a felvonónál és csak pár méterre a város központjától.

Az ajánlott ski in/ski out projekt egyedülálló luxus apartmanokat kínál Salzburg szívében, a legjobb síparadicsomok egyikében.

Közvetlenül a resort ajtója előtt egy fantasztikus lehetőségeket kínáló új világ tárul Önök elé, amelyet a Ski Circus kínál az egész év folyamán. A hely csodálatos energiával és ideális sportolási valamint kikapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik. Ausztria egyik legnagyobb síterülete. Több mint 200 km karbantartott sípályat, számtalan kerékpárutat és turista útvonalat, valamint számos golfpályát kínál.

Ezek az apartmanok a legkiválóbb luxus lakhatást biztosítják.  Akik ezt megengedhetik maguknak, azok ott szeretnének lenni, ahol minden a legjobb. Amennyiben Ön is része szeretne lenni ennek az attraktív resortnak, most itt az egyedülálló lehetőség! Ön is tulajdonosa lehet az apartmanok egyikének: kisebb, 1 hálószobával rendelkező apartman, 2 tágas penthouse apartman, amelyek a teljes berendezéssel együtt kerülnek értékesítésre.

A tulajdonosoknak lehetőségük nyílk a wellness, kültéri – beltéri medence, szauna, gőzfürdő és a fitness korlátlan használatára. Továbbá a resorthoz 2 étterem és bárok is hozzá tartoznak, amelyek alkalmasak az üzleti tárgyalásokra és a barátokkal való összejövetelekre egyaránt.

Az Ön távollétében az ingatlan ki van adva, ezzel Ön kiváló bérbeadásból származó jövedelemre tesz szert. Az egész resort már felépült és üzemel, ami biztosítja a gyors vásárlást, kellemetlen meglepetések nélkül. Az ingatlan jó hírének és a fantasztikus elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan növekvő értékéből is profitálhat.

Használja ki ezt a kivételes ajánlatot és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: