Új építésű apartmanok – Ski Amadé

Referenciaszám: MC19834
Ország: Ausztria
Régió: Maria Alm
Város: Mühlbach am Hochkönig
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 46.70 m2
 
Ár:
243.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Új építésű, komfortos apartman projektet szeretnénk bemutatni, amely Mühlbach am Hochkönig falujában helyezkedik el. Ez a falu a közkedvelt Ski Amadé része. A projekt a falu központjában fekszik, mindössze pár percre Hochkönig Bergbahnen felvonó állomásától.

A projekt

A projekt összesen 39 apartmant foglal magába, amelyekhez erkély, loggia vagy terasz tartozik. Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre. Néhány apartmanba felár ellenében szauna is installálható. Kültéri vagy mélygarázsos parkolóhelyek állnak rendelkezésre. A komplexumhoz recepció és reggelizőterem is hozzá tartozik.

Saját használat és további bérbeadás kombinációja

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Az ingatlan saját használata lehetséges, viszont a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Várható bérbeadásból származó hozam az első évben 3,11 %, a működési költségek levonása után és adózás előtt. Az elkövetkező évek során a hozamok növekedése várható. A bérleti szerződés időtartama 15 év. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

Az építés határideje

Az új projekt építésének határideje 2019 őszére várható.

A terület leírása

Mühlbach am Hochkönig faluja ideális hely a síelők, snowboardosok, sífutók és turisták számára egyaránt. A Hochkönig-hegység lábánál fekszik (Salzburg tartomány), Maria Alm és Dienten falvaival együtt. A terület népszerű célpont - különösen a gyermekes családok által közkedvelt. Amennyiben Ön kiváló síelő, biztosan értékelni fogja a Ski Amadé síterületén való síelést, amely egyben Ausztria legnagyobb síterülete. 760 kilométer sípálya, 270 legmodernebb felvonó, mindez egy síbérlettel.

Ez a terület viszont nemcsak télen, hanem nyáron is nagyon közkedvelt turisztikai célpont. Hochkönig régiója az osztrák minőség pecsétjével büszkélkedhet – tökéletes turisztikai viszonyok, számos túraútvonal, amelyek közül néhány babakocsival is járható. Itt található meg az első európai erdei kötélpark is. A terület a kerékpárosok körében is ismert, amelyekre 20 kerékpárút és egy flowtrail vár. A Hochkönig kártyával a kerékpárosok (a kerékpárjaikkal együtt) ingyenesen használhatják a felvonókat.

Hochkönig többek között a gasztronómiájáról is híres. A legtöbb étel a friss regionális termékekből készül. Szokatlan kulináris élményekben is része lehet – reggeli a hegyek csúcsain vagy az Alpok legmagasabban fekvő piacán. Ez az egyetlen igazolt vegán régió Ausztriában.

Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: