4* befektetési célú apartmanok a Kitzbüheli Alpokban

Referenciaszám: SO19879
Ország: Ausztria
Régió: Kitzbühl
Város: Lofer
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 42.63 m2 - 53.00 m2
 
Ár:
289.000 € - 298.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Egy teljesen felújított apartmanházat szeretnénk bemutatni, amely egy csendes helyen fekszik, az Alpok hatalmas csúcsaival körülvéve. A közelben számos üzlet és étterem található. Úszómedence 200 méter, a felvonó pedig 600 méter. Teniszpályák, minigolf, túraútvonalak, kerékpárutak sétatávolságra. Ideális hely az aktív pihenésre!


Terület leírása

Lofer egy híres üdülőhely a Salzburger Saalachtal-ban, amely a Loferer és a Reither Gebirge hegyeivel van körülvéve. A központi fekvésének köszönhetően Salzburg, Zell am See városai könnyen megközelíthetők, valamint Berchtesgaden és Kitzbühel területei is.

Lofer egy népszerű üdülőhely télen és nyáron egyaránt. Nyáron számos túraútvonal, természetes és mesterséges tó áll rendelkezésre. Steinbergbad Lofer számos attrakciót kínál – csúszdák, fa tutajok, játszóterek, strandröplabda, asztalitenisz és még sok más. A vízi sportok kedvelői kipróbálhatják a kenuzást, kajakozást vagy a raftingot.

Télen ez a családi síközpont tökéletesen karbantartott sípályákat kínál. Számos síoktató áll rendelkezésre – felnőttek számára is. A sípályákon számos hagyományos étterem is megtalálható. A terület a sífutók körében is népszerű. A híres Kitzbühel és Zell am See síterületei 30 perc autóútra vannak.


Apartmanok

Az ajánlott apartmanok 1 – 2 hálószobával, nappalival, konyhával, fürdőszobával/WC és nagy erkéllyel rendelkeznek. Néhány apartmannak tágas erkélye is van, amelyekről csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. Az apartmanok felújítottak. A nagy ablakok kellemes fényt biztosítanak. A telken 16 parkolóhely (fedett, fából készült carport) és játszótér áll rendelkezésre.Az apartmanok berendezés és felszerelés nélkül kerülnek értékesítésre. 


Az ingatlan használata

Válassza ki, hogyan szeretné használni a saját ingatlanát. Csak magának szeretné az ingatlant, vagy inkább bérbeadná rendszeres bérbeadásból származó jövedelemmel EUR pénznemben? Csak Önön múlik. A vevőnek 3 lehetősége van:

  1. Az apartman nem lesz egyáltalán bérbeadva. „Eigentumswohnung” státusszal rendelkezik majd. Ha ezt a lehetőséget választja, ez esetben a rövid távú bérbeadás már soha nem lesz lehetséges.
  2. A vevő az apartmant egy beállított üzemeltető cégen keresztül adja bérbe. Várható bérbeadásból származó jövedelem 6 % az ingatlan vételárából (feltételezés nulla saját használatkor) a működési költségek levonása után és adózás előtt. Az ingatlan saját használata lehetséges, de a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie.
  3. A vevő saját maga adja bérbe az apartmanját (az ügynökségnél például csak néhány kiválasztott szolgáltatást igényel – pl. takarítás), vagy más ügynökségen keresztül adja bérbe.

Az ingatlan tulajdonosai számára az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. A tulajdonos az adásvételi szerződéssel egyidejűleg egy bérleti szerződést ír alá. A bérleti szerződés időtartama 5 év.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését ajánlatunk? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: