5* luxus apartmanok csak pár lépésre a tótól, Zell am See központjában

Referenciaszám: AV20034
Ország: Ausztria
Régió: Kaprun/Zell am See
Város: Zell am See
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 18.80 m2 - 174.09 m2
 
Ár:
129.900 € - 1.559.900 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Ez az 5* rezidencia a híres Zell am See városában, az életmód metropoliszának városközpontjában található. Mindössze pár lépésre fekszik a tótól, sétatávolságra a cityXpress felvonótól, az üzletektől és éttermektől. A lenyűgöző apartmanok és a rezidencia közös területei modern dekorációval és ízléses alpesi stílusú részletekkel rendelkeznek. Mindezt kiváló minőségű szállodai szolgáltatások egészítik ki, amelyek teljesen új szintre emelik az itt tartózkodását.


A rezort előnyei

 • Biztonságos befektetés, kellemes üdülési bónusszal
 • 5* apartman rezort Zell am See központjában
 • Az első két évben minimális garantált bérbeadásból származó jövedelem
 • Sétatávolságra a CityXpress felvonótól (600 méter)
 • Az üzletek, éttermek és szolgáltatások közvetlen közelsége
 • Néhány apartman a tóra nyújt kilátást
 • Biztosítva van a további bérbeadás és az ingatlankezelés
 • Neves ingatlankezeléssel és további bérbeadással foglalkozó cég
 • Attraktív egész éves rezort
 • Tó, hegyek, gleccser = 100%-os szórakozás
 • Az apartmanok teljes berendezése
 • Étterem, bár, lobby, recepció, fitnesz
 • Wellness medencével és 2 szaunával
 • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Kaprun – Zell am See

2 város, 1 üdülőterület. Zell am See és Kaprun körülbelül 8 kilométerre fekszenek egymástól. Zell am See városához a Zell-tó köthető, Kaprun pedig a Hohe Tauren-hegység meredek oldalán fekszik, híressége a Kitzsteinhorn-gleccser, amely 3 203 m tengerszint feletti magasságával a Salzburg-régió egyetlen hegye, amely meghaladja a 3 ezer métert. A síelést októbertől nyár elejéig élvezheti. Zell am See városa az idillikus Zeller-tó körül terül el. A várost gyönyörű hegyek veszik körül. A legközelebbi síterületek Maiskogel és Schmittenhöhe. Tó – hegyek – gleccser. Más régió nem kínál ilyen egyedi kombinációt! A téli és a nyári szezont 100 százalékosan ki tudja használni

A terület Ausztria legrégebbi nemzeti parkja alá tartozik – a Hohe Tauren alá. Ez az érintetlen természet több mint 1 800 négyzetkilométeres területen fekszik, Ausztria legmagasabb hegyével, a Grossglocknerrel együtt.

Sportolók, gyermekes családok és a gyermekek is megtalálják a számukra megfelelőt. Számtalan túra- és kerékpárút, 18 szakaszos golfpálya, fantasztikusan karbantartott sípályák, gleccseren való síelés, snow park, Tauern Spa kiváló wellness-központja, családi központ Maiskogel-ben. Ez minden a közelben van! A területet imádják a hegymászók és a siklóernyőzők is. Nagyon népszerű a ferrata, ahonnan kilátás nyílik a lenyűgöző alpesi víztartályra Kaprunban.


Magántulajdonba eladó apartmanok

A projekt összesen 56 hangulatos szállodai szobát és apartmant foglal magába. A projekt tervezésekor a luxusra és a kényelemre helyezték a hangsúlyt – Ön és a vendégei számára.

A külső és a belső terekben kiváló minőségű anyagok lesznek felhasználva, a ház homlokzata természetes kővel és fával van díszítve. A projekt tipikus alpesi stílusban épül.

Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek átadásra, hogy azok azonnal bérbeadhatók legyenek.


Sétatávolságra a cityXpress felvonótól

Sportolással szeretné eltölteni a napját? A rezortból autó nélkül juthat el a cityXpress felvonóhoz, amely a sí-és túraparadicsom kapuja. A felvonó mindössze 7 percre van (600 méter). Az új felvonó összeköttetésnek köszönhetően Zell am See-ből Viehofen-be juthat el, a jövőben talán közvetlenül a híres Saalbach-ba.


Pihenés, nyugodtság és magánélet

Egy aktív síelés vagy kerékpározás után élvezze a tökéletes kikapcsolódást a 2 szaunával rendelkező wellness-részlegben, amely szintén a rezidencia része. És ha ez nem elég, akkor a fitness részlegben folytathatja. Egy recepció tágas előcsarnokkal is rendelkezésre áll, továbbá rengeteg garázsos és szabadtéri parkolóhely, valamint sítároló. A napját a bárban vagy az étteremben fejezheti be.


Attraktív befektetés

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, azonban a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva - részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat lehetséges, azonban a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. A tulajdonosok számára az apartmanok kezelésével és további bérbeadásával kapcsolatos szolgáltatások biztosítva vannak.

Várható bérbeadásból származó jövedelem kb. 2,5 % az első évben, a második évben pedig 3,45 %, azonban a minimális garantált bérbeadásból származó jövedelem az első évben 2 % a második évben pedig 3 % a teljes beruházásból számítva.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


A projekt építése

A projekt építése 2021 őszére van tervezve, a befejezése pedig 2022-re.

A projektet egy híres ingatlanfejlesztő építi, akinek több éves múltja van az osztrák piacon, és számos sikeres megvalósított projekt tudható a neve mellett. A befektető számára ez garanciát is jelent.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését Ausztriában. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: