Apartmanok és kis villa a sípálya közelében, Bormio

Referenciaszám: IM19303
Ország: Olaszország
Régió: Livigno & Bormio
Város: Bormio
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Méret: 75.00 m2
 
Ár:


Eladva

Néhány utolsó apartmant kínálunk értékesítésre Bormio városában, közvetlenül a sípályák közelében. A faház, amelyben az apartmanok helyezkednek el 2013 -ban épült és összesen nyolc apartmannal és tárolóval rendelkezik. San Pietro -ban fekszik, közvetlen az út mellett - Bormio 2000 felé. Az apartmanok nincsenek berendezve, azonban a berendezés egy részét maga a vevő választhatja ki a saját ízlése szerint. Az apartmanok készek az átadásra. Az összes apartmanhoz egy garázsos parkolóhely tartozik. A faház energiatakarékos - A osztály.

Továbbá, egy kis villa is eladó, melynek területe 115 nm. A haház mellett terül el és egy kert is hozzá tartozik. A faházban fekvő eladó apartmanok: 1 x 1 szobás földszinti apartman. Területe 45 nm , nagy terasz és kert. 1 x 3 szobás apartman, melynek területe 75 nm, két fürdőszoba. Az apartman két emeletes.

Bormio síterülete, ahol 2005 -ben az alpesi sí Világkupa került megrendezésre, alkalmas a tapasztalt és a kezdő síelők számára egyaránt. A síterületen kb. 50 kilométer, többnyire piros sípálya áll rendelkezésre (1 800 m tengerszint feletti magasság). Livigno síterülete is a közelben megtalálható. A fárasztó nap után a termálfürdő látogatása ajánlott, továbbá sportpálya, jégpálya, mozi és üzletek.

Livigno és Bormio

Ski ingatlanokat kínálunk értékesítésre a sífelvonók és a sípályák közelében, továbbá családi házakat Livigno, Bormio, Valfurva, Valdidentro és Valdisotto városaiban. Livigno az egyik legnépszerűbb síparadicsom. Az olasz hegyeket számos magyar síelő és turista látogatja meg évente. Földrajzilag már nem tartozik a Dolomitokhoz, hanem az olasz Alpokhoz. Az Aqua Granda folyó nyitott völgyében helyezkedik el, 1 800 m tengerszint feletti magasságban, a svájci határ közvetlen közelében. A látogatókra összesen 115 kilométer gyönyörűen karbantartott sípálya, napsütés, kiváló olasz konyha, éttermek és kávézók várnak. Livignot más évszakokban is érdemes meglátogatni. A helyszín nyáron alkalmas az aktív pihenésre.

És ez még nem minden. Livigno adómentes övezet – az ÁFA és a jövedéki adó itt nem fizetendő. Számos ruha, üzemanyag, alkohol és parfüm kedvező aron vásárolható meg.

Ez teszi Livignot egy gazdag alpesi várossá, amely vonzza a látogatókat szinte egész Európából. Nagy előnye a kiváló megközelíthetősége.

A közeli Bormio alpesi üdülőhely (mindössze 35 km Livignotol) elsősorban a Pista Stelvio sípályán megrendezett alpesi sí Világkupa rendszeres megszervezéséről híres.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: