Az ingatlanpiacnak Marbellában kedvez a város revitalizációja

Marbellát már régóta az egyik legszebb helynek tartják, ahol érdemes élni, egyúttal azonban attraktív úticélja sok európai turistának.

Ma Marbellában az egész város revitalizációja zajlik – bővítik a kikötőt, javítják a közösségi közlekedést, új kulturális projekteket valósítanak meg, minden a helyi ingatlanpiacot is erősíti.

Marbellában az éghajlat ideális – márciusban az átlagos hőmérséklet 14 °C, ami figyelembe véve az egész Európa legutóbbi hűvös hónapjait, nagyon kellemes előny. További előnye az évi 320 napsütéses nap. Ez azt jelenti, hogy a Marbellába költöző emberek kellemes éghajlatú városban élhetnek minőségi életet.

A város felújítására szánt összeg meghaladja a 80 millió eurót. A revitalizáció a helyi gazdaságot is jelentősen fellendíti, mert például a kikötő felújítás után nagy kirándulóhajókat is tud majd fogadni. A kikötő bővítése projektjének része a jachtok és kisebb hajók új kikötőjének építése is.

Az elmúlt évben jelentősen javult a Costa del Sol régió közösségi közlekedésének színvonala. A San Pedro alagút megnyitása hozzájárult a gyakori közlekedési dugók felszámolásához, és megkönnyítette a más spanyol városokba való utazást is. Az itt élők élvezhetik a város nyugodt légkörét, és ha kedvük tartja, nagysebességű vonattal is utazhatnak Spanyolország más városaiba. Például az utazási idő Madridba csupán három óra.

Marbellától csupán 45 percnyire van Malaga, egy nagyon ismert város, sok fesztiváljának és múzeumának köszönhetően kedvelt kulturális központ. Malaga is a revitalizáció útjára lépett, új múzeumokat nyitott, mint pl. a bor múzeumát, stb.

» Eladó spanyolországi ingatlanok.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: