Costa del Sol: A születési helyét nem változtathatja meg, viszont a lakcímét igen

A vakációk ideje véget ért, Ön ismét a sztereotípiába esett, de szeretne visszatérni a hosszú homokos strandra, érezni a tengeri szellőt, a meleget, a napsütést és a nyugalmat?

Lehet, hogy meglepő, de egy második otthon a spanyol tengerparton egyértelmű választás egyre több magyar számára. Csatlakozzon hozzájuk Ön is. Új építésű apartmanokat szeretnénk bemutatni a spanyol tengerparton, Costa del Sol.

Az egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően – Estepona előkelő központjában, illetve a hosszú homokos strandon, egy teljes értékű második otthont képez a tengernél és emellett kiváló befektetést is. Befektetést, ahol a pénz valósítja meg az álmát. Nagy kockázat nélkül, biztonságosan. Vásároljon közvetlen tengerparti apartmant a spanyol Estepona városában, és élvezze azt az év során. Az apartmanjából dolgozhat, kikapcsolódhat a barátaival és családjával.

Tetőtéri infinity medence, tágas teraszok, fitnesz, jakuzzi és privát parkolóhelyek várnak Önre. Az apartmanok a közvetlen légijáratoknak köszönhetően (Malaga) nagyon jól megközelíthetők. Az apartmanok ára 425 000 eurótól kezdődik. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Tekintse meg a mintalakást:

Válassza ki a legjobbat a családja számára, a többit pedig bízza ránk. Szívesen átvezetjük önt az egész ingatlanvásárlási folyamaton Spanyolországban. További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: