Csodálatos kilátással rendelkező apartmanok a felvonó közelében

Referenciaszám: PI19792
Ország: Ausztria
Régió: Vorarlberg
Város: Bürserberg, Vorarlberg
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 83.20 m2 - 128.17 m2
 
Ár:
650.000 € - 925.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Másodlagos lakóhely státusza!

Egy új projektet kínálunk értékesítésre az osztrák Voralberg tartományában, Bürserberg faluja felett. Csendes elhelyezkedés - Ausztria és Liechtenstein határán. A projekt egyedülálló, mivel másodlagos lakóhely státuszával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az ingatlan további kereskedelmi célú bérbeadása nem kötelező, ami az új építésű osztrák projektek esetében nem gyakori. Az apartmant úgy használja, ahogyan Ön szeretné.

Elhelyezkedés

Bludenz városa csak pár perc autóútra fekszik a létesítménytől, ahol számos étterem, üzlet, kávézó és szolgáltatás található meg. Az apartmanok télen és nyáron egyaránt ideálisak az aktív pihenésre. Összesen 400 kilométer túraútvonal, 110 kilométer kerékpárút, 18 szakaszos golfpálya, több kilométer karbantartott sípálya (890 – 2 000 m tengerszint feletti magasság), Lunersee-tó, 2 síiskola, teniszpálya és számos tevékenység vár Önre.

Amennyiben még több sípályára vágynak, ez esetben kihasználhatják a Montafon Brandnertal kártyát, amely a síelők számára két- és többnapos síbérleteket kínál, továbbá kihasználhatják a szezonális síbérleteket is. A két síterületen összesen 297 km sípálya vár Önre! A közelben további síterepek állnak rendelkezésre – például Arlberg a Lech és St. Anton síterepeivel. A 2016/2017-es téli szezontól az egész régió egy új felvonóval van összekötve ( Zurs - Stuben/Alpe Rauz), így összesen 345 km sípályát kínál!

A helyszín alkalmas a nyári üdülésre is. A völgy végén a csodálatos Lunersee-tó (1 979 m) helyezkedik el, illetve a Ratikon hegycsúgy (2 965 m), amely a turisták közkedvelt célpontja. A túraútvonalakon és a kerékpárutakon kívül teniszpályák stb. is rendelkezésre állnak.

Projekt

Az épület a kisebb projektek közé sorolható, csak 7 apartmannal (2 – 3 hálószoba) rendelkezik. Azonban az összes apartman teraszáról élvezhetik a csodálatos kilátást Brandnertal síterületére. A délkeleti apartmanokból a Loischkopf és a Burtschasatall hegység tárul Önök elé, az épület északnyugati oldaláról a Brandnertal (Bludenz felé) völgy felé nyílik kilátás.

A tulajdonosok számára egy mélygarázsos parkolóhely, kültéri parkolóhelyek és sítároló áll rendelkezésre. Az apartmanok berendezés nélkül kerülnek értékesítésre.

A projekt ezen szakaszában a lakások elrendezésén még változtatni lehet.

Az egész házban Wi-Fi is rendelkezésre áll.

Az ingatlanok használata

Ezek az új apartmanok csak néhány lépésre fekszenek a sípályáktól és a felvonóktól. Az apartmanok másodlagos lakóhely státuszával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az ingatlan további bérbeadása nem kötelező. Ez a státusz az új építésű projektek esetében ritkaság.

Igény esetén az ingatlan további kereskedelmi célú bérbeadása lehetséges. Ez esetben a bérbeadásról egy professzionális ügynökség gondoskodik. Amennyiben ezt a lehetőséget választotta, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.  

Elnyerte tetszését az ajánlott projekt? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő cégtől kínálja a projektet, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: