Golf-ingatlan vásárlása okos lépés

A golfhoz kapcsolódó üdülést kínáló utazási irodák két harmada a tavalyi évben az érdeklődés növekedését jelezte. Az elmúlt évben ez csupán 38 százalék volt, a golfhoz kapcsolódó turizmus ismét a várt élénkülést hozta. Derül ki mindez a KPMG jelentéséből.

A felmérés 35 ország 90 szakosodott utazási irodájának adatai alapján készült. Ebből kiderült, hogy a legnépszerűbb golf-úticélok továbbra is Spanyolország és Portugália, továbbá Nagy-Britannia, Írország, Törökország és Thaiföld. A felmérés szerint a legnagyobb "golf-turisták" közé tartoznak továbbra is az amerikaiak, kanadaiak, svédek, németek és az angolok. A jelentés szerint a golfozók üdülésük alatt többet költenek, mint az hagyományos turisták. Négytől hét napig terjedő üdülés alatt ez általában 600 ÷ 900 euró.

Az ingatlanügynökök szerint ez azt mutatja, hogy a golf-turizmus stabil és megbízható, így az idei és jövő évben is további fellendülésre lehet számítani.

Spanyolország a golfozók számára továbbra is az egyik leggyakoribb úticél és Európában egyértelműen a legnépszerűbb. Azok, akik ingatlant golfpálya közelében kívánnak vásárolni, biztosra mehetnek. A kiváló háttér és a csodálatos környezet mellett nagy esélyük van az ingatlan további bérbeadására is. A kereslet ugyanis nagyon stabil.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: