Hangulatos apartmanok Windischgarsten központjában - utolsó eladó apartman!

Referenciaszám: SH19334
Ország: Ausztria
Régió: Hinterstoder
Város: Windischgarsten
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 88.61 m2
 
Ár:


Eladva

Szabadidős lakhatás státusza

Ez a gyönyörű lakóingatlan projekt 602 m tengerszint feletti magasságban épül. Az apartmanok az egyedülálló szabadidős lakhatás státuszával rendelkeznek, ez azt jelenti hogy a tulajdonos korlátozás nélkül használhatja az ingatlant. Az apartman azonban bérbe is adható. A bérbeadásból származó hozam kb. 700 EUR/ hét. Az apartmanok laktóterülete 55 – 85 nm, 1 – 2 hálószoba.

A lakópark nagy előnye az elhelyezkedése, ugyanis egy csendes környezetben fekszik, Windischgarsten központjában, mindössze 2 km –re az autópályától.

Ezek a modern apartmanok padlófűtéssel rendelkeznek. A nappaliban és a hálószobákban parketta található, a fürdőszobában és a WC-ben pedig kiváló minőségű csempe. A nagy ablakoknak köszönhetően a szobák elegendő napfényt biztosítanak az egész nap folyamán. Az apartmanokhoz erkély vagy kis kert is tartozik.

Mindegyik apartmanhoz egy mélygarázsos parkolóhely is hozzá tartozik. Az apartmanház lifttel és tárhelyekkel is rendelkezik.

A kiváló építési technológiák és anyagok biztosítják az alacsony üzemeltetési költségeket – 1,5 EUR/nm/hónap.

A projekt építése már befejeződött, az apartman azonnal átvehető.

Windischgarten síközpontja Linz városától délre fekszik. Turisták tömegeit vonzza télen és nyáron egyaránt. Télen a látogatók számára 24 km karbantartott sípálya áll rendelkezésre. Természetesen a sípályák sem hiányoznak. Windischgarten közelében további síközpontok találhatók meg – Hinterstoder (kb. 10 km) és Wurzeralm (kb. 5 km). Mindkét síközpontba ingyen juthat el a helyi skibusszal, így egy síbérletre összesen 52 km sípályát használhat ki.

Nyáron a környéket főleg a golf és a túrázás szerelmesei látogatják. A helyi 18 szakaszos golfpálya gyönyörű hegyekkel van körülvéve.

Windischgarsten-ben kihasználhatja a helyi medencét vagy a teniszpályát.  

A lakópark nagy előnye, hogy csak 240 km-re fekszik az osztrák-magyar határtól – tökéletes választás a hétvégi síelésre!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: