Idén a sisak és a sílécek mellé a szájmaszkot is csomagolja be. Az Alpokban biztonságos lesz a síelés

Az alpesi üdülőhelyek ünneplik az alacsony hőmérsékletet és az első havazást. Ezen a hétvégén a legtöbbjük beindította a hóágyúkat, és a hófödte alpesi csúcsokról a közösségi hálózatokon keresztül csodálatos feltételekkel csábítják a téli sportok szerelmeseit.

A Covid 19 járvány miatt a sípályák továbbra is üresek, a felvonók pedig nem üzemelnek. Azonban mindenki bízik benne, hogy a síközpontok még a Karácsonyi Ünnepek előtt megnyitják kapuikat az első síelőknek. Mindent megtesznek a maximális kényelem és a biztonság érdekében, és ugyanezt kérik a látogatóktól is.

Higiéniai intézkedések

Számos higiénikus járványellenes intézkedést hoztak létre, annak érdekében, hogy a síközpontok összes látogatója biztonságban érezze magát. Idén a sisak és a sílécek mellé a szájmaszkot is csomagolja be. A szájmaszk viselése kötelező lesz mindenhol, ha éppen nem síel. Kötelező lesz viselni a felvonókon, a sorba álláskor, a síbuszon, a síkölcsönzőkbe és az éttermekben is.

A SnowSpaceSalzburg környéke ezen a héten megkezdte a biztonsági irányelvek bemutatását, a kétszeres olimpiai bajnok és háromszoros világbajnok, Hermann Maier sílegenda segítségével. Tekintse meg a rövid animációs videót, amelyet a síközpont készített:

Idén a SnowSpace Salzburg területén egyszerűsítik a jegyek vásárlását is. Az online vásárlás ezidáig is működött, de mostantól a hét alsó állomáson új automaták működnek majd, ahol a vevők átvehetik az előre megvásárolt jegyeiket. Csak a vásárláskor kapott QR kódra lesz szükségük.

Ezenkívül a síközpont hangsúlyozta, hogy a felvonó átlagos menetideje kb. 9 perc, amely jóval az egészségügyi szakemberek által kritikusnak tartott 15 perces limit alatt van.

Egy látogatás nem elég

A terület az idei év legnagyobb újdonságára is csábítja a turistákat. A Flachau, Wagrain és St. Johann – Alpendorf területei a szomszédos Flachauwinkl-Kleinarl és Zauchensee területeivel lesznek összekapcsolva. Az összekapcsolást az új 9 üléses felvonó biztosítja majd. Ezzel 210 km összekapcsolt sípálya jön létre a Ski Amadé szívében.

Saját apartman a világ elit bölcsőjében

Közvetlenül Alpendorf falujában új apartmanokat kínálunk értékesítésre. Élvezze az üdülést, az év többi részében pedig az apartmanokat adja bérbe, és élvezze az EUR alapú bérbeadásból származó jövedelmet. Árak már 149 000 eurótól. Az apartmanok iránt nagy az érdeklődés, már csak 8 utolsó egység áll rendelkezésre. További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: