Seefeld in Tirol – Adventi hétvége és az apartmanok megtekintése

Indítsa el az adventet a megszokottól eltérően. Látogassa meg Seefeld in Tirol városát élvezze az első síelést, a romantikus Adventi piacokat, pihenjen a híres Olympia wellness központban és látogassa meg az új apartmanok építésének helyszínét. Az Ön második otthonát az osztrák Alpok csodálatos környezetében.

Adventi piac

Seefeld in Tirol adventi piacát érdemes meglátogatni, amely a város gyalogos övezetében kerül megrendezésre. A gyalogos övezetben számos étterem, kávézó és tipikus tiroli házak vannak. A piacon főleg a regionális kézműves termékeinek kínálatával ismerkedhetnek meg, hagyományos kórusok kíséretével. A piac 2018. november 30-án nyitja kapuit.

Ski opening

Seefeld-ben a síszezon december 2-án kezdődik, amikor a Rosshütte felvonói megnyitják kapuit az első síelők számára. A másik, kisebb Gschwandtkopf síterepet 6 nappal később nyitják meg – december 8-án.

Új építésű tóparti apartmanok

A város központjának közelében épül ez a 17 apartmannal rendelkező tóparti apartman projekt. A legkisebb apartman 2 fő, a legnagyobb pedig 8 fő részére alkalmas. Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre.

A ház közös területeihez egy wellness-részleg, recepció és egy kis szalon is hozzá tartozik. A wellness-részlegben van szauna, infravörös kabin és relaxációs helyiség. Az ingatlan személyes tulajdonba kerül eladásra, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Várható bérbeadásból származó hozamok az első évben 4,61 % az ingatlan vételárából a működési költségek levonása után és adózás előtt.

Árak már nettó 245 000 eurótól. Az üdülőhely építés alatt áll, várható befejezése 2018 decemberére van tervezve. Tekintsék meg az építés helyszínét!

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: