Spanyolország rendelkezik a legtöbb "kék zászlós"stranddal

Amennyiben pont most gondolkoznak, hogy melyik országban vásároljanak tengernél fekvő ingatlant, akkor vegyék figyelembe, hogy hol élvezik majd legjobban a fürdést.

Amennyiben meg szeretné látogatni azt az országot, ahol a legtőbb gyönyörű strand található, ez esetben utazzon Spanyolországba. 551 strandból, 97 “Blue Flag” rangos kikötőből válogathat. Kristálytiszta víz, lagúnák, zátonyok, hosszú homokos strandok – Spanyolország teljesíti vágyait.

Az északi féltekén Spanyolország rendelkezik a legtöbb rangos stranddal – a világon körülbelül minden hatodik strand nyerte el ezt a rangot, és ugyanakkor minden hatodik strand pont Spanyolországban van. A "Kék zászlót" csak azok a strandok kapják meg, ahol modern létesítmények, széles körű szolgáltatások stb. vannak – így a teljes komfort biztosítva van.

A rangos strandok az egész part mentén megtalálhatók – legtöbb Galíciában van (145), de ebben a tekintetben a többi régió sem marad hátra. Látogatást érdemel a galíciai Rodas nevezetű strand is, amely már többször is a világ legjobb starndja státuszát kapta, ugyanúgy mint Katalónia, Valencia és Orihuela strandjai. A gyönyörű Baleár-szigetek öblei is kihagyhatatlanok.

Horvátország is kivételesen tiszta tengervízzel büszkélkedhet. A mérések az mutatják, hogy az Adria horvátrország part mentjén a legtisztább.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: