Spanyolország továbbra is a legkedveltebb golf úticél

Az egyik legjelentősebb tanácsadó társaság, a KPMG felmérése alapján Spanyolország továbbra is a golfozók legkeresettebb úticélja.

A további népszerű helyek Portugália, Skócia és Törökország. A felmérésből kiderül, hogy a golfcélú üdülések piaca egy év alatt közel 10 százalékkal növekedett, ami bizonyára erőteljes impulzust jelent a golf ingatlanokba való befektetésekhez éppen itt – Spanyolországban.

A spanyolországi golf ingatlanok iránti érdeklődés nemcsak a britek között jelentős, hanem egyre többen érkeznek Skandináviából, Németországból, vagy Közép- és Kelet-Európából, és persze sok a spanyol ügyfél is. A golf ingatlanokat nemcsak a golfozók vásárolják. A golf pályák kellemes környezetében nemcsak az üdülési célú, hanem a tartós lakáscélú ingatlan is vonzó.

Ebből a szempontból teljesen ideális a Costa del Sol régió, ahol több mint ötven golfpálya van, és melyet (nemcsak) a golfozók is a világ egyik legattraktívabb úticéljának tartanak. Gyönyörű és tökéletesen karbantartott golfpályák, csodálatos környezet, valamint a napfényes strandokon való pihenés egy helyen.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: