Új alpesi üdülőhely egy olimpiai régióban, Seefeld in Tirol

Referenciaszám: AP19726
Ország: Ausztria
Régió: Seefeld in Tirol
Város: Seefeld in Tirol
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 51.77 m2 - 81.46 m2
 
Ár:


Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

A projekt 44 apartmanból áll össze, amelyek 1 – 3 hálószobásak. Az összes egység erkéllyel rendelkezik, néhány apartman pedig kerttel és szaunával. Az üdülőhelyen mélygarázsos parkolóhelyek, wellness, szauna, gőzfürdő, étterem, bár, recepció, sítároló és tárolóhelyiségek is megtalálhatók. A házakban található liftek biztosítják a szintekre való kényelmes hozzáférést.

Az ingatlanok teljesen berendezetten kerülnek értékesítésre. A vevő többféle típusú padló, ajtó és textil közül választhat.

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. A bérbeadásról egy professzionális ügynökség gondoskodik. A tulajdonos flexibilis bérbeadásból származó jövedelemre tesz szert – tényleges kihasználtság. A várható bérbeadásból származó hozam az első évben kb. 3,5% - ra van kiszámítva (az ingatlan vételárából) – a működési költségek levonása után és adózás előtt. A következő években a hozamok növekedése várható.

A projektet 2019 decemberéig be szeretnék fejezni.

Seefeld városa1 180 mtengerszint feletti magasságban fekszik, és főleg a sífutók által ismert világszerte. A város körül fekvő 279 kilométer hosszú sífutópályák kiváló feltételeket kínálnak. Néhány kilométeren kipróbálhatja az éjszakai kivilágított sípályákat is. Ez a hely kiváló feltételeket kínál a profi és a szabadidős biatlonisták számára egyaránt.

A síelők számára48 kmtökéletesen karbantartott sípálya vár, amelyek a kezdők és a profi síelők számára egyaránt alkalmasak.

A helyszínen több mint 140 kilométer karbantartott túraútvonal található.

A gyermekeket és a felnőtteket biztosan érdekli majd a helyi szánkópálya, természetes és mesterséges korcsolyapálya, amelyek a korcsolyázásra és a curling-ra is alkalmasak.

Seefeld egy elbűvölő alpesi városka, amely számos tevékenységet kínál látogatói számára télen és nyáron egyaránt.

Seefeldben egy 18 szakaszos golfpálya (Seefeld – Wildmoos) és egy 9 szakaszos Golf akadémia is megtalálható. A golfpálya közelében a Wildsee-tó tárul Önök elé, amely alakalmas a fürdésre és horgászatra. A túrázók számára több mint 650 kilométer túraútvonal áll rendelkezésre. A terület a kerékpárosok, teniszezők és siklóernyőzők számára is alkalmas.

A városközpont sétálóövezetében számos üzlet, kávézó, étterem, bár és szálloda van.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: