Új apartmanok közvetlenül a felvonónál

Referenciaszám: RA15868
Ország: Ausztria
Régió: Saalbach/Hinterglemm
Város: Saalbach/Hinterglemm
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 111.81 m2
 
Ár:
1.150.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Saalbach/ Hinterglemm az egyik legkeresettebb desztináció az Ausztriai Salzburgi régióban. Pontosan itt, ezen az exkluzív helyen, közvetlenül a Reiterkogelbahni sífelvonónál és Hinerglemm központjában jönnek létre az új ski in/ ski out apartmanok.

A rezidencia a kis 50 m2 kétszemélyes apartmanokból, valamint a kb. 250 m2 családi apartmanokból fog összeállni. Az apartmanok hat emeleten terülnek el, világosak és napfényesek. Minden apartman erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, kilátással a Hinterglemmre a Pinzgauer Grasberge hegyeire éa a Skicirkusz sírégió híres sípályáira.

Az apartmanokat a vevő igényei szerint rendezik be, aki a hagyományos és a modern stílusok közül válogathat. Az apartmanok berendezése kizárólag jó minőségű fa, kő és üveg anyagokat tartalmaz. Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve lesznek átadva (pl. konyha sütővel, hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel stb. felszerelt fürdőszoba, modern TV, erkélyi bútorok).

Minden apartmanhoz egy mélygarázsos parkolóhely tartozik. A mélygarázsok lépcsőn vagy lifttel közelíthetők meg. Minden tulajdonosnak saját wellness áll rendelkezésre, szaunával, gőzfürdővel és relaxációs helységgel.

Minden tuljdonos a szomszédos Adler Aparthotel szolgáltatásait is ibénybe veheti, amely része lesz az egész üdülőhelynek. Kihasználhatják a panorámás tetőtéri medencét, széleskörű spa ajánlatokat, gyermekfelügyeletet, vagy az étkezési szolgáltatásokat a szálloda éttermében.

A felajánlott komplexumban lévő apartman megvásárlásával nemcsak az álmai ingatlanát kapja meg, hanem még a bérbeadásból származó hozamot, valamint az ingatlan emelkedő árából származó nyereséget is. 

Az apartmanban állandó tartózkodási helyet is létesíthet, ha ezt nem veszi igénybe akkor az apartmant az Ön távollétében bérbe adhatja. A bérbeadási szolgáltatásokról az Adler szálloda üzemeltető cége gondoskodik. A tulajdonos eldöntheti, hogy a várható (flexibilis), vagy a garantált bérbeadásból származó jövedelmet részesíti előnyben. A garantált bérbeadásból származó jövedelmi szerződés időtartama 5 év. Az apartman bérbeadásakor a vevő az ingatlan vételárából  ÁFA-t takarít meg, amelyet nem szükséges kifizetnie.

A rezidencia várható befejezése 2016 júliusára van tervezve.

Saalbach/ Hinterglemm és Leogang együtt ausztria legnagyobb sírégiót alkotják. Vendégeiknek kb. 200 km sípályát, 10 km sífutópályát és gyors közlekedést biztosítanak az  55 modern sífelvonónak köszönhetően. A síparadicsom az Önök új lakásaik ajtóinál kezdődik! De Saalbach/ Hinterglemm tavasszal, nyáron és összel is látogatást érdemel. Nemcsak a megjelölt túravonalakat használhatják ki, hanem a kerékpárutakat, golfpályákat, teniszpályákat is, valamint lehetőség van a rafting, vadvízi túrákra is. 

További információkkal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: