Új építésű apartman rezort egy olimpiai régióban

Referenciaszám: CA19929
Ország: Ausztria
Régió: Seefeld in Tirol
Város: Mösern
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 44.00 m2 - 138.00 m2
 
Ár:
285.000 € - 1.250.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Ez az új apartman projekt egy kiváló helyen fekszik, Mösern falujában, a híres tiroli olimpiai üdülőhely Seefeld in Tirol közelében. A terület számos tevékenységet kínál télen és nyáron egyaránt. Sífutás, túrázás, kerékpározás, biatlon, sílesiklás, siklóernyőzés, szánkózás, hegymászás, wellness és vízivilág. A sportkedvelők és kisgyermekes családok számára is közkedvelt hely.

Eladó apartmanok – magántulajdonba

A rezidencia különböző méretű apartmanokból áll össze, amelyeket magántulajdonba kínálnak értékesítésre. Összesen 8 darab, 1 – 3 hálószobás apartman közül választhatnak. A legtöbb apartmanhoz saját terasz is hozzá tartozik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. Az ingatlanokhoz továbbá kültéri parkoló is tartozik.

A rezort berendezése/ felszerelése

Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre. A házban recepció, illetve finn szaunával, infravörös kabinnal és relaxációs helyiséggel ellátott wellness-részleg is megtalálható.

Attraktív befektetés

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, azonban a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva - részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat lehetséges, azonban a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Várható bérbeadásból származó jövedelem, akár 4,55% az ingatlan vételárából számítva. A TOP 7-es és TOP 8-as apartmanok kivételt képeznek. Ezek másodlagos lakhelyként használhatók, tehát azok további bérbeadása nem kötelező.

A tulajdonosok számára az apartmanok kezelésével és további bérbeadásával kapcsolatos szolgáltatások biztosítva vannak. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

Megközelíthetőség

Mösern faluja Innsbruck közelében fekszik. Budapestről kb. 7 óra autóút alatt közelíthető meg.

A projekt építése

Az apartmanok már építés alatt vannak. Várható befejezés 2020 februárjára van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését Ausztriában. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock.com, Jacob Lund / Shutterstock.com, Nejron Photo / Shutterstock.com, FooTToo / Shutterstock.com, Oleg_P / Shutterstock.com, nullplus / Shutterstock.com, g-stockstudio / Shuttestock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: