Új ski in/ ski out apartmanok 2020 m tengerszint feletti magasságban

Referenciaszám: JG19940
Ország: Ausztria
Régió: Sölden/Ötztal
Város: Kühtai
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 22.26 m2 - 92.25 m2
 
Ár:
173.500 € - 695.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A projekt már felépült. Garantált bérbeadásból származó jövedelem.

Új apartman-rezortot szeretnénk bemutatni, amely közvetlen a sípályán, és Ausztria legmagasabb síközpontjának a felvonójánál helyezkedik el. A paradicsom közvetlenül az ajtaja mögött van. A sítárolóból egyenesen a sípályára léphet ki, ahonnan a Dreiseenbahn felvonóval egészen 2 410 m magasságba juthat el. Csodálatos kilátások, a hófedte alpesi hegycsúcsok és a fehér havon tükröző napsugarak az összes gondját elfelejttetik Önnel. Élvezze a piros sípályákat, a szabadságot és a boldogságot. Mert itt nem üdülésen van, hanem otthon.


A rezort előnyei:

  • Közvetlenül Kühtai leghosszabb felvonójánál – Dreiseenbahn
  • Ski in/ ski out – rezort a sípályán
  • Hógarancia november végétől április végéig
  • 2020 m tengerszint feletti magasság
  • 85 km sípálya egy síbérlettel Kühtai és Hoch Ötz területein
  • Éttermek, bárok és üzletek közelében
  • Teljesen berendezett, néhány apartman saját kandallóval is rendelkezik
  • Készek az átadásra
  • 1%-os minimális garantált bérbeadásból származó jövedelem - 3 évre
  • Árak már nettó 173 000 eurótól.

Elhelyezkedés

Budapest – Kühtai körülbelül 7 óra autóút. Amennyiben nem szeretne autóval utazni, a helyszín vonattal vagy repülővel is megközelíthető, ugyanis 30 kilométerre fekszik Innsbruck városától. Innsbruck és Kühtai között buszjáratok vagy taxi szolgáltatások állnak rendelkezésre.


Magántulajdonba eladó apartmanok

Ez a modern komplexum fából és természetes anyagokból épült, közvetlenül Kühtai központjának a leghosszabb felvonójánál, a DreiSeen Bahn felvonónál. Ski in/ski out projekt. A komplexum két részből áll, a kisebb nyugati szárnyból, amelyben a síkölcsönző, gasztronómiai területek, szállodai szobák és apartmanok vannak. A keleti szárnyban pedig 29 apartman található, amelyek területe 35 – 83 nm, továbbá tároló helyiségek, garázsok és nagy szauna.


Tágasság, luxus, kényelem

Az összes apartman modern bútorokkal és a berendezéssel együtt kerül értékesítésre. A legtöbb apartman saját kandallóval van felszerelve, amely tökéletes hangulatot biztosít. A déli tájolásnak köszönhetően az egységek lenyűgöző kilátást nyújtanak a környező hegyekre. Az összes tulajdonos számára tágas közös sítároló (szárítóval) is rendelkezésre áll, ahonnan egyenesen a sípályára és a felvonóhoz juthatnak el. Paradicsom szó szerint az ajtó mögött.


A projekt már elkészült

Befejezett apartmanok, készek az átadásra, így nem vár Önre meglepetés. Azt vásárol, amit valóban lát. Az ingatlan rögtön használható és bérbeadható.


Attraktív befektetés

Saját ingatlan iránt vágyakozik az Alpokban, de csak pár hétig van ideje használni az év folyamán? Fektessen be a Kühtai központjába fekvő apartman-rezortba. Az apartmanok ideálisak a pár hetes üdülésre, az év többi részében pedig beállított bérleti rendszer van alkalmazva. Tökéletes üdülés télen és nyáron egyaránt, valamint bérbeadásból származó jövedelem – gondok nélkül.

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva, részleges saját használati lehetőséggel. A bérbeadásból származó jövedelem az egyes tulajdonosok között a társtulajdonban lévő részesedésük szerint van szétosztva, az az ún. pool system (pool rendszer). Az üzemeltető társaság az első 3 évben garantálja a minimális 1%-os jövedelmet. Amennyiben a bérbeadásból származó jövedelem magasabb lesz, ez esetben a tulajdonos magasabb jövedelmet kap. Kalkulációk lekérésre.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: