Új trendek a szezonális kiadással kapcsolatban a Francia Riviérán

Változnak az ügyfelek és azok szokásai. A vendégek rövidítik a tartózkodásukat, több célállomást látogatnak meg, és a minőséget helyezik előnybe a mennyiség előtt. Amennyiben az Azúr-part továbbra is nemzetközi luxus turista célpontok közé szeretne tartozni, ez esetbe alkalmazkodnia kell ezekhez az új trendekhez.

A Departement Alpes-Maritimes Franciaország egyik leglátogatottabb területe, évente mintegy 10 millió turistát fogad. Az ingatlanokat az emberek 6 % -a kiadja, a bérbeadásért hetente átlagosan 25 000 – 30 000 eurót költenek. Ezért az árért egy 400 nm-es Cannes-i tengerre néző házat is megengedhetnek maguknak. Egyes esetekben a luxus ingatlanok bérleti díja elérheti akár 430.000 euró/hét összeget is, abban az esetben, ha a látogatók egy 1 400 nm-es saját kikötőt és helipadot szeretnének Saint-Tropez városában.

A tartózkodási időszakok rövidülnek, bár néhány vendég akár több hónapot is eltölthet az üdülőhelyeken. Általában a vendégek az ingatlanokat néhány hónapig bérlik, mielőtt azokat saját otthonuknak megvásárolják. Az ingatlanok bérbeadása iránti érdeklődők általában rövid idővel az érkezésük előtt foglalják le az ingatlant. Az ingatlanok tulajdonosainak így rugalmasabbnak kell lenniük, és el kell ismerniük, hogy maga az ingatlan már nem elég: ideális, a széles körű szolgáltatásokkal való kiegészítés, mint pl. sofőr, szakács, karbantartó, őr stb.

Cannes-ban az árak szorosan kapcsolódnak a városban zajló eseményekhez. Például egy három hálószobás apartman bérleti díja a Cannes Lions kreativity fesztivál idején 15.000 - 30.000 euróról hetente akár 12.000 euróval drágább lehet.

Cannes-ban pont most zajlik le a híres nemzetközi filmfesztivál. Ez az akció is hozzájárul a Cannes-i ingatlanok attraktivitásához.

Az olcsóbb szállások iránti érdeklődők gyakran például Villefranche-sur-Mer vagy Beaulieu-sur-Mer üdülőhelyeit választják, ahol egy villa havi ára 50.000 euró, a lényegesen drágább Cap Ferrat-tal szemben, ahol egy villa ára kb. 90.000 euró.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: