Zillertal Arena - exkluzív rezort közvetlenül a felvonónál, 1660 m tengerszint feletti magasságban

Referenciaszám: HB19936
Ország: Ausztria
Régió: Zillertal/Hintertux
Város: Hochkrimml
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 59.66 m2 - 86.92 m2
 
Ár:
514.700 € - 797.800 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Új 12 apartmannal és 6 faházzal rendelkező rezortot szeretnénk bemutatni, amely a Zillertal legnagyobb síterületének a felvonójai és sípályái közelében fekszik. Az egységek kifinomult elrendezése kiemeli az 1660 méter tengerszint feletti magasságban fekvő alpesi síparadicsomból nyíló kilátást a környező hegycsúcsokra. A befektetők érdeklődése óriási. Az összes faház már értékesítésre került. Ne habozzon, és válasszon a még eladó apartmanok közül. 


A rezort előnyei

 • Közvetlenül a felvonónál, 1660 m tengerszint feletti magasságban
 • Az apartmanból a Zillertal Arena-ba a síléceken juthat el
 • Zillertal Arena – Zillertal legnagyobb síterülete, 143 km sípálya
 • Hóbiztos és hosszú téli szezon
 • Csodálatos, akadálytalan 180°-os kilátás az Alpok csúcsaira
 • Az utolsó építési vonal (az Alpokra nyíló kilátás megmarad)
 • Durlassboden gát – tökéletes a kikapcsolódásra
 • A világhírű Krimml-vízesés mindössze 15 perc a rezorttól
 • A Hohe Tauern Nemzeti Park része
 • 57 km-re az egész évben üzemelő Hintertux-gleccsertől
 • Wellness, szauna, recepció, sítároló, garázsok
 • 12 magántulajdonba eladó apartman
 • A kezelés és további bérbeadás biztosítva.
 • Luxus belső terek
 • Már építés alatt
 • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Tökéletes elhelyezkedés

A Zillertalt joggal nevezik a világ legaktívabb völgyének. Minden üdülés felejthetetlen élmény. Az alpesi óriások látványa lélegzetelállító. A Hochkrimml régió a Hohe Tauern Nemzeti Park és a Zillertal Arena síterület része, így végtelen szórakozási lehetőséget kínál télen és nyáron egyaránt. Élvezze a 143 kilométer tökéletesen karbantartott sípályát, amelyek része 2500 m tengerszint feletti magasságban fekszik, továbbá 200 kilométer sífutópálya, szórakoztató parkok, snow parkok, szánkópályák és még sok más áll rendelkezésre a helyszínen.

Nyáron számos túraútvonal, kerékpárút és golfpálya tárul Ön elé. Élje át az adrenalint - kanyonozás, rafting közben vagy a hegyi hullámvasúton. Merüljön el a hegyi tavak lenyűgöző hangulatába. Gyermekeire számos kaland vár a helyszínen. Európa legszebb vízesése a Krimml vízesések is itt találhatók.


Kiváló megközelíthetőség

Hochkrimml Salzburg és Tirol szövetségi államok határán terül el. Budapest – Hochkrimml körülbelül 7 óra autóút.


Magántulajdonba eladó apartmanok

A modern tipikus alpesi stílusú faház és apartman rezort kiváló luxus befektetés 1660 m tengerszint feletti magasságban. Az összes faházhoz luxus szauna tartozik. Az apartman-épületben egy recepció, wellness-részleg szaunával és infravörös kabinnal, sítároló és mélygarázs van. Az apartmanok kiváló minőségű berendezéssel együtt kerülnek értékesítésre.


Saját használat és további bérbeadás kombinációja

Saját ingatlan iránt vágyakozik az Alpokban, de csak pár hétig van ideje használni az év folyamán? Amennyiben igen, ez esetben a Hochkrimml-i resortban fekvő apartmanok ideális befektetésnek minősülnek. Ideális a családi üdülésre – néhány hétig az év folyamán, és további bérbeadásra az év többi részében. Tökéletes üdülés télen és nyáron egyaránt, valamint bérbeadásból származó jövedelem – gondok nélkül.

Az apartmanok és faházak magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva, részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat lehetséges, de a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. A bérleti díj havonta kerül kifizetésre a tulajdonosnak. Az apartman kereskedelmi célú bérleti szerződés időtartama 10 év, a rezort hivatalos megnyitásától számítva.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


A rezort építése

A rezort már építés alatt van. A fő épületben fekvő apartmanok befejezése 2021-re van tervezve.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott projekt? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Foto: Creative Travel Projects / Shutterstock.com, View Apart / Shutterstock.com, FamVeld / Shutterstock.com, goodluz / Shutterstock.com, Juergen_Wallstabe / Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: