Hírek

Seefeld in Tirol – Adventi hétvége és az apartmanok megtekintése

Indítsa el az adventet a megszokottól eltérően. Látogassa meg Seefeld in Tirol városát élvezze az első síelést, a romantikus Adventi piacokat, pihenjen a híres Olympia wellness központban és látogassa meg az új apartmanok építésének helyszínét.

2018.11.28. Bővebben

Obergurgl – az osztrák Alpok gyémántja

Az osztrák Obergurgl síközpont annyira kitűnik a többi közül, hogy az „alpesi gyémánt” becenevet kapta. Ennek az oka a több hónapig tartó hótakaró és a falu vidéki varázsa, amelyet megőrzött. Ha egyszer itt járt, minden évben vissza szeretne majd ide térni, mint az összes többi Obergugl falujának látogatója.

2018.10.07. Bővebben

Zauchensee

Az osztrák Salzburg tartomány Európában a legtöbb élményt kínálja, télen és nyáron egyaránt. A szolgáltatások, események és sporttevékenységek köre mindig rendkívül széles.

2018.08.24. Bővebben

Ausztria: Ingatlan befektetők paradicsoma

Ausztria az elmúlt években egyre több érdeklődőt vonz, akik ingatlant szeretnének vásárolni.

2014.05.20. Bővebben

Az ingatlanok árai Bécsben gyorsan emelkednek

Az ingatlanok árai és a bérleti díjak Bécsben tovább emelkednek. A tavalyi év harmadik negyedévében a bérleti díjak átlagosan három százalékkal emelkedtek, átlagos négyzetméterenkénti 13,89 euró havi bérleti díj mellett.

2013.03.02. Bővebben

Ausztria csábítja az ingatlanbefektetőket

Ausztria bruttó hazai terméke az elmúlt évben átlagon felüli tempóban növekszik és 2013-ban is 0,9 százalékos növekedésre számítanak.

2013.01.10. Bővebben

Az ingatlanok árai Ausztriában tovább növekednek

Az osztrák főváros, Bécs, egyre jobban virágzik. A turizmus élénk, maga a város nagyon szép. Ezek azonban nem adnak választ arra, hogyan lehetséges, hogy az ingatlanpiac Ausztriában az elmúlt években folyamatosan erősödik.

2012.09.29. Bővebben

Ausztriai ingatlanok: nyáron golfozás, télen síelés

Ha egész éves használatra alkalmas külföldi ingatlant szeretne vásárolni, ideális célpont lehet Ausztria. már régóta nemcsak a téli örömök kedvelőinek nyújt lehetőségeket.

2012.01.29. Bővebben
Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: