Gyönyörű családi szálloda közvetlenül a sípályán, Lachtal

Referenciaszám: SO19763
Ország: Ausztria
Régió: Egyéb területek
Város: Lachtal
Ingatlantípus : Szálloda / Panzió
Nyereségcélú ingatlanok
Ár:
2.100.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A Lachtal síparadicsom látogatói élvezhetik a sípályán eltöltött napot, majd kényeztethetik magukat a szállodában. A szálloda ugyanis közvetlenül a sípályán fekszik és a családok számára nyugodt környezetet kínál. Kétágyas szobák, étterem, wellness, finn szauna, infraszauna, játszótér.

Ízlésesen berendezett kétágyas szobák (2-4 fő számára). Területük 20-25 nm, kanapé, előszoba, fürdőszoba, WC, TV. A nagyobb területű szobák (35-45 nm) elegendő helyet biztosítanak az egész család számára. Két külön hálószobával rendelkeznek. Az első szobában egy kétszemélyes kanapé van, a másikban pedig egy duplaágy vagy 1 személyes ágy. Előszoba, fürdőszoba (zuhanyzófülke), WC, rádió, TV, erkély.

A szálloda 39 szobával – 34 kétágyas szoba, 5 családi szoba (két hálószoba és 4 ágy). A szállodának 7 személyzeti szobája és egy tulajdoni lakása van.

Lachtal egy kiváló síparadicsom gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Összesen 41 km sípályával, 9 felvonóval, 2 modern felvonóval, mozgó szőnyeggel, mini szlalommal és kötél felvonóval rendelkezik. Szabadidős lehetőségek: sífutás, szánkózás (5 km), korcsolyázás. 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: