Luxus faházak a Hallstatt-tónál

Referenciaszám: WT19342
Ország: Ausztria
Régió: Hallstatt
Város: Hallstatt
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 50.00 m2 - 245.00 m2
 
Ár:
235.000 € - 776.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Ezek a faházak a Hallstatti-tó közvetlen közelében fekszenek, Obertraun városában. A várost télen és nyáron is érdemes meglátogatni – gyönyörű természet, különböző kulturális rendezvények, sportolási lehetőségek. A túrázáson, kerékpározáson, minigolfon, teniszezésen kívül kipróbálhatja a lovaglást, vadvízi evezést, siklóernyőzést és az ejtőernyőzést is.

Obertraun kiváló kiindulópont a túrákra (Dachstein-hegység). Salzkammergut Obertraun az UNESCO Világörökség része. Gyönyörű tavak, lenyűgöző látványok az alpesi hegyekre. A közeli Salzburg városa is látogatást érdemel.

Krippenstein síközpontja Obertraun közelében fekszik. A helyszín a sífutók számára is ideális. Dachstein West, Felső-Ausztria legnagyobb síközpontja 20 perc autóútra van.

Ezen a helyen összesen 59 vidéki stílusú luxus faház épült. A faházak közelében egy ún. fő épület is megtalálható, amelyben tóra néző étterem, fedett medence, wellness, recepció, üzlet és konferenciaterem van.

A faházak 4 csillagos kategóriához hasonlíthatók. Több típusú faház áll rendelkezésre: 4 – 10 fő, 2 – 5 hálószoba. A faházak luxus konyhája mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal és hűtőszekrénnyel van felszerelve. Kandalló, erkélyek, teraszok. Néhány faház szaunával is rendelkezik. A faházak teljesen berendezetten kerülnek értékesítésre. Saját parkolóhely.

A faházak készek az átadásra.

Az Alpokban megvalósításra kerülő új ingatlan projektek többsége az ingatlanok kereskedelmi célzattal történő kihasználásának jegyében zajlanak le.  Ez a projekt is ide sorolható.

Az ingatlan személyes tulajdonba kerül eladásra, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Az ingatlan, mint olyan saját részéről ugyan használható (néhány hét/ év), viszont a további bérlésnek túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva.  Az összes hálószobának saját fürdőszobája van, így egyénileg is kiadhatók (szállodai szobaként). A bérbeadásból származó hozamok függnek a faházak típusától, kb. 3 – 4 % az ingatlan vételárából számítva (adózás előtt és az üzemeltetési költségek levonása után).

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

2018 decemberében befejeződött a projekt második szakasza, amely 23 faházat foglal magába. Az ingatlanok készek az átadásra.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: