Növekszik az érdeklődés az ingatlanok iránt a francia Alpokban

Az idei év a befektetések szempontjából rekordév lehet. A szezon alatt a francia Alpokban az elmúlt néhány év legmagasabb hócsapadékát mérték, számítani lehet tehát a turisták növekvő számára, ami tovább növeli a hely vonzerejét.

Az ingatlanpiaci szakértők az ingatlanok árának fokozatos növekedésére számítanak, mert a kereslet jelentősen magasabb a kínálatnál – a tavalyi évben az értékesítés volumene közel egyharmadával növekedett. Az élénkülés érezhető az ingatlanpiac teljes spektrumában. Van érdeklődés kis üdülő apartmanok iránt, de luxus alpesi faházak iránt is. Az viszont egyértelmű, hogy a legnépszerűbbek azok az apartmanok és a ski-in/ski-out faházak, melyek közvetlenül a lesiklópályák mellett vannak.

A trendek alapos követése és az ingatlanpiac kínálatából való figyelmes válogatás eredményeként mindig található olyan ingatlan, melynek az ára csökkenő. Az érdeklődők számára ezek az ingatlanok a megvonzóbbak, mert szép apartman vásárolható egy híres lakóparkban az eredeti ár töredékéért is.

Több ingatlanközvetítő biztosítja az ingatlan bérbeadásával kapcsolatos teljes körű ellátást is. Az ingatlan tulajdonosának így nincs más dolga, mint kiválasztani azokat a heteket, amikor saját maga kívánja használni az ingatlant, az év fennmaradó részében az ingatlant egy szakosodott ügynökség adja bérbe. Ha az ingatlant ilyen módon üzemeltetik, a vásárlás ÁFA-mentességet élvez.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: