Új építésű apartmanok csak 50 méterre a strandtól, Costa del Sol

A spanyol ingatlanok iránt ismét növekszik a magyarok érdeklődése. A spanyol ingatlanpiac növekszik, de az ingatlanárak továbbra is kedvezők.

Ezt Forgács Péter a Rellox társaság értékesítési menedzsere is megerősítette. „Tavaly Spanyolországban az ingatlanárak 5,6%-kal nőttek, azonban még mindig 36%-kal alacsonyabbak, mint 2006-ban a pénzügyi válság előtt.

Az új ingatlan ajánlatok ára és minősége felülmúlja több európai tengerparti ország ingatlanjait. Ezt a befektetők is tudják, így növekszik a saját ingatlanok iránti érdeklődés.”Jelenleg a Costa del Sol üdülőhelyén fekvő projekt vonzza az érdeklődőket. A létesítmény csak 50 méterre fekszik a tengertől és a homokos strandtól. Apartmanok már 166 000 eurótól vásárolhatók. Repülővel Malaga nagyon jól megközelíthető.Ezt a területet számos tanulmány alapján Európa legjobb éghajlatának értékelték. Ne csak nyaralni jöjjön ide. Hagyja, hogy ez a csodálatos hely az Ön második otthonává váljon. A projekt építése már megkezdődött, várható befejezés 2020 őszére van tervezve. „A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot”, tette hozzá Forgács Péter a Rellox társaságból. 

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: