ÚJDONSÁG – Apartman rezort a Zugspitz Arena területén

Megfelelő befektetési lehetőséget keres? Olyat, amelyben a pénzét élvezheti a családjával? Vásároljon saját apartmant az Alpokban, a golfpálya, a felvonó és a gleccser közelében.

Élvezze az apartmanját néhány hétig az év folyamán és az év többi részében adja bérbe. A várható jövedelem elérheti akár a 4,85%-ot a vételárból számítva. Az ingatlan kezelése és további bérbeadása biztosítva van.

Hol fekszik a rezort?

Ehrwald falujában, a híres Zugspitz Arena területén, ahol nyüzsög az élet télen és nyáron egyaránt. A falu közvetlenül a Bajor Alpok legmagasabb hegyének (Zugspitze) a lábánál fekszik, a Schneeferner gleccserrel együtt. A gleccseren novembertől ápilisig lehetséges síelni. Az apartmanok körülbelül 1 kilométerre fekszenek a Golfclub Tiroler Zugspitze golfpályától és a Wettersteinbahn felvonójaitól. A terület alkalmas a síelők, hegyi túrázók, kerékpárosok, golfozók, hegymászók és gyermekes családok számára egyaránt.

Milyen árakon lehetséges megvásárolni az apartmanokat?

  • 1 hálószobás apartmanok – nettó 219 000 eurótól
  • 1,5 hálószobás apartmanok – nettó 305 000 eurótól
  • 2 hálószobás apartmanok – nettó 360 000 eurótól
  • 2,5 hálószobás apartmanok – nettó 490 000 eurótól
  • 3 hálószobás apartmanok – nettó 699 000 eurótól

Az apartmanok személyes tulajdonba kerülnek értékesítésre. Az ár a bútorok és a parkolóhely árát is magába foglalja. Az árhoz a járulékos költségeket kell hozzá számolni. A vevő a nettó vételárat fizeti.

Milyen bérbeadásból származó jövedelem várható?

A várható bérbeadásból származó jövedelem elérheti akár a 4,85%-ot, a vételárból számítva a működési költségek levonása után és adózás előtt. A saját használat lehetséges, de a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva.

Medencével és szaunákkal rendelkező wellness-részleg

A síelés vagy a hegyi túra után lazíthat a beltéri végtelenített medencében, a finn vagy bio szaunában, illetve az infravörös kabinban. Amennyiben valamire mégis szüksége van, ez esetben a recepció szolgáltatásai állnak rendelkezésére. Maximális kényelem a tulajdonosok és azok vendégei számára.

Mikor fejeződik be a rezort?

Az építkezés tervezett befejezése 2020 decemberére van tervezve.

Befektetés és valóra vált álmok. Az osztrák ingatlanvásárlással és a rezorttal kapcsolatos információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: