A Peljesac-híd építése gyorsan halad, az ingatlanárak emelkedni fognak

A horvát Peljesac-félszigeten lévő ingatlanok tulajdonosai boldogok lehetnek: az új híd építése, amely összeköti a déli horvát exklávét Horvátország kontinentális területének többi részével gyorsan folytatódik, most már a tenger felett.

Az építése 2018. júliusban indult (a hosszú bizonytalan időszak után), a befejezése pedig 2021. július 31-re van tervezve. Az első szakasz már befejeződött, beleértve a 148 cölöp elhelyezését.

A híd közvetlen utazást tesz majd lehetővé Dubrovnikba és Dubrovnik-Neretva légdélebbi megyéjébe anélkül, hogy Bosznia-Hercegovinán kelljen áthaladnia. Horvátország területe így először egységes lesz. Az építkezést elsősorban az Európai Unió finanszírozza, és egy kínai vállalat végzi; ez lehet annak az oka, hogy a munka a vártnál gyorsabban halad, mint azt tervezték.

A híd építésével kapcsolatban várhatóan az ingatlanárak (új építésű, meglévő ingatlanok egyaránt) növekedése várható a Peljesac-félszigeten. A Peljesac-híd körülbelül 50 kilométerrel, vagyis kb. egy óra autóúttal lerövidíti a félszigetre vezető utat. A kiváló minőségű, jó helyen fekvő ingatlanok még vonzóbbak lesznek.A tengerparti apartmanház Orebic városában így kiváló befektetésnek minősülnek. Amennyiben apartmant, házat szeretne vásárolni Peljesac-félszigetén vagy Horvátország más részén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel végig vezetjük Önt Horvátországban a teljes ingatlanvásárlás folyamatán.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: