Csodálatos villák és apartmanok egy toszkán szőlőhegyen

Nézzék meg az egyedülálló villa és apartman rezort fotóit, amely a toszkán szőlőültetvényen, Maremma dombjain fekszik, kilátással a Földközi tengerre, valamint Elba és Giglio szigeteire.

A rezidencia sétatávolságra fekszik a két hagyományos toszkán falutól, amelyekben üzletek, bárok, éttermek, bank, posta, orvos és gyógyszertár található meg. Grosseto híres városa mindössze 20 perc autóútra fekszik, Siena városa és néhány strand pedig 40 percre. Róma, Pisa és Firenze 2 óra autóút. A villák már felépültek, az apartmanok 2022-ben lesznek készek.

Ingatlantulajdonosként ebben az egyedülálló projektben szinte semmivel sem kell törődnie – minden biztosítva van. A rezidencia szállodai típusú szolgáltatásokat kínál, mint például recepció (olaszul, angolul, franciául, spanyolul és németül), takarítás, bevásárlás, taxi/transzfer és vendéglátás. Amennyiben az Ön távollétében az ingatlant ki szeretné adni, ez is lehetséges. A szálloda mindenről gondoskodik.

Az apartmanok ára 255 000 eurótól kezdődik, a villák ára pedig 890 000 eurótól. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot! Olaszországban szeretne ingatlant vásárolni? Kérjük nézze meg további ingatlanajánlatainkat Toszkánában és Olaszország más részein, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fotók

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: