Eladó telkek Horvátországban

Saját ingatlant szeretne Horvátországban, de pontosan az Ön elképzeléseinek megfelelőt? Vagy Horvátországban saját projektbe szeretne befektetni? Lehet ott egyáltalán telket vásárolni? Horvátország az az ország, ahol a megálmodott saját tengerparti ház valóra válhat.

Telkek eladása Horvátországban

Adatbázisunkban megvételre kínálunk telkeket Horvátország tengerparti vidékein, elsősorban Közép-Dalmáciában, de egyes horvátországi szigeteken is, mint pl. Korčula szigetén. Egyes telkek közművesítettek, míg mások nem. Ha kínálatunkban nem talál Önnek megfelelőt, keresünk Önnek egy testreszabott telket.

Választhatók kisebb telkek egy családi ház építéséhez, de projektek megvalósításához nagyobbak is, pl. több önálló családi ház vagy lakóház építésére.

Például az említett Korčulán kínálunk néhány telket közvetlenül a tengerpart mellett, melyek családi villa vagy apartmanház építésére alkalmasak. Horvátország iránt érdeklődnek a befektetők szinte az egész világból, ezért a hasonló telkek gyorsan elkelnek. Egy jónevű belga ingatlanfejlesztővel együttműködve, melyek Horvátországban gazdag tapasztalati vannak az építés területén, testreszabott építési lehetőségeket kínálunk.

Az építés teljes folyamata úgy van megszervezve, hogy az ügyfélnek a lehető legkevesebb gondja legyen. A költségvetés meghatározása kizárólag az ügyfél joga, aki érdeklődhet egy kis családi ház vagy akár egy luxus villa iránt is. Szolgáltatásunk részét képezi az ingatlan építésének teljes körű biztosítása az építési engedély megszerzésétől, az építészeti terven át a építés befejezéséig, ügyintézés a horvát hivataloknál és az építésfelügyelet biztosítása.

Érdeklődés esetén a horvátországi telkek vétele és eladása iránti konzultációért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: