Kiváló befektetés – új építésű apartmanok a sípályán, akár 5,6%-os éves jövedelem

Jön a téli szezon, és ezzel együtt növekszik a megyarok alpesi ingatlanok iránti érdeklődése. Itt töltik az üdülésüket, az év többi részében pedig az ingatlant bérbeadják.

A rövid távú bérbeadásból származó jövedelem fedezi a működési költségeket, a saját tartózkodásukat, vagy a hitel kifizetését. Ezt Forgács Péter, a külföldi ingatlanok értékesítésével foglalkozó Rellox társaság értékesítési menedzsere is megerősítette.

„Az osztrák Alpokban emelkednek az ingatlanárak. „2018-ban az Osztrák Nemzeti Bank szerint 6,9%-kal. A növekvő bérleti árak mellett az alpesi apartmanokba való befektetés még mindig kedvező. Ezt a befektetők is tudják, és növekszik a saját ingatlanvásárlás iránti érdeklődésük.”

A befektetőket ez az új építésű ski-in/ski-out apartman rezort is vonzza, ahol a bérbeadásból származó jövedelem elérheti az 5,6%-ot is – a teljes beruházásból számítva. A rezort Rauris városkában (Salzburg régió) terül el, Zell am See közelében. Egy síbérlettel összesen 2750 kilométer sípályát élvezet, beleértve a 3 gleccsert is.

A sípályán és a városközpont közelében való elhelyezkedés valódi ritkaságnak számít. Az apartmanok ára 197 000 eurótól kezdődik, valamint 260 026 eurótól, beleértve a bútorokat, parkolóhelyet és az összes járulékos költséget. A rezort medencével és szaunákkal ellátott wellness-részleggel is rendelkezik, továbbá étteremmel, fitneszteremmel és garázzsal. Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, de a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak tervezve, részleges saját használati lehetőséggel. Az ingatlan kezeléséről és további bérbeadásáról az üzemeltető cég gondoskodik, így a tulajdonosnak ezzel nem lesz gondja.” tette hozzá Forgács Péter.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: