Megérkezett a síszezon! Élvezze a hosszú hétvégét az Alpokban!

El szeretne menekülni a karácsonyi nyüzsgés elől? Látogassa meg az Alpokat. A síszezon már beindult. A gleccser területeken, mint például Kitzsteinhorn vagy Dachstein a 2019/2020-as szezon már októberben megkezdődött.

Decemberben már az összes neves üdülőhelyen lehetséges síelni, ezek listáját (síszezon kezdetével és befejezésével) elkészítettük.

A sok hó és a hosszú téli szezon számos síelőt vonz a világ minden tájáról. Az Osztrák Statisztikai Hivatal közel 73 millió vendégéjszakát jelentett a múlt évi téli szezonban, ami 1,4%-kal több mint az elmúlt évben. Ebben az időszakban az összes szálláshelyen növekedett az éjszakák száma. A legmagasabb relatív növekedés a kereskedelmi üdülő-apartmanoknál volt (5,5%-kal magasabb, 7,83 millióra).

A befektetők számára ez egyértelmű mutató, hogy Ausztriábanrészleges saját használat és további bérbeadás kombinációjára tervezett ingatlanok kiváló befektetésnek minősülnek. Vásároljon ingatlant a kedvenc síközpontjában, használja azt a saját üdülésére, és az év többi részében adja azt bérbe. Ezzel érdekes passzív jövedelmet biztosíthat magának. Az egyes síközpontok ingatlanjaival kapcsolatos tippek az alábbi táblázatban találhatók meg.

Foto: GROGL/Shutterstock

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: