Sölden / Ötztal

Sölden síközpont, mely az Ötztal völgyben fekszik, Ausztria legjobb sírégiói közé tartozik. Tengerszint feletti magasságának köszönhetően decembertől májusig itt mindig elegendő a hó. Minden sípálya, mely 2.200 alatt található, műhóval rendezett. Ez az egyetlen ausztriai sírégió, melyben három 3.000 méternél magasabb hegycsúcs van. Ezeket nevezik BIG 3-nak és ezek a Schwarze Schneider (3.370 m), Tiefenbachkogl (3.309 m) és Gaislachkogl (3.058 m). Ha egyetlen nap alatt bejárja mind a három csúcsot, megtesz 50 km-t és leküzd 10.000 m emelkedőt. Az "Arany kapu"-nak köszönhetően Söldenből el lehet jutni két gleccserhez is. Ezek a Tiefenbach és Rettenbach, és síalagút köti őket össze. Söldenben rendezik októberben a Sí Világkupa nyitó versenyét a Rettenbach gleccser sípályáján. A központ sajátossága a 12 km hosszú, 1880 m szintkülönbségű sípálya.

Este pezseg az élet Sölden főutcáján, ahol egymást érik a szórakozóhelyek, diszkóktól a minőségi éttermekig, mint amilyen az Oetztaler Stube a Central szállóban vagy a Pfandl étterem.

Az alap skipass csak Söldenben érvényes, vagy más síközpontokban, de lehet venni más skipasst is az egész Ötztal völgyre, ideértve ezeket a síközpontokat: Hochoetz, Kühtai, Niederthai, Gries és Sölden. További információkat itt talál: www.oetztal.com és www.soelden.com.

Ingatlanok kínálata Soelden / Oetztal környékén.


Solden / Oetztal

Solden / Oetztal

Solden / Oetztal

Solden / Oetztal

Solden / Oetztal 

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: