Családi üdülőapartmanok Kaprun központjában

Referenciaszám: GI19939
Ország: Ausztria
Régió: Kaprun/Zell am See
Város: Kaprun
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 54.96 m2
 
Ár:
Eredeti ár:
389.000 €
409.000 € - 457.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Kaprun Residenz

Egy kisebb 8 apartmannal rendelkező családi rezidenciát szeretnénk bemutatni, amely Kaprun – Zell am See népszerű üdülőközpontjában fekszik. Az apartmanok magántulajdonba eladók. 1 vagy 2 hálószobás apartmanok közül választhat, tágas teraszokkal, erkélyekkel vagy előkertekkel. Az apartmanok bérbeadhatók, akár 4%-os éves jövedelemmel, vagy kihasználhatja a bővített saját használati lehetőségeket. További információkat a www.kaprun-residenz.hu weboldalon talál meg.


Üdülőparadicsom - Zell am See/ Kaprun

Az apartmanok Zell am See Kaprun üdülőterület központjában helyezkednek el. A terület így számos sport- és relaxációs tevékenységet kínál télen és nyáron egyaránt. Zell am See városához a Zell-tó köthető, Kaprun pedig a hegység meredek oldalán fekszik, híressége a Kitzsteinhorn-gleccser, amely 3 203 m tengerszint feletti magasságával a Salzburg-régió egyetlen hegye, amely meghaladja a 3 000 métert. Az egész terület Ausztria legrégebbi nemzeti parkja, a Hohe Tauern alá tartozik.

A völgyben számtalan könnyű túraútvonal és kerékpárút található. A kristálytiszta tó hívogat a fürdésre vagy a hajókázásra. A golf szerelmeseire 36-szakaszos golfpálya vár. Akik pedig csak pihenni szeretnének, azok számára közvetlenül Kaprunban egy a Tauern Spa modern spa & wellness központ áll rendelkezésre.Tó–hegyek–gleccser. Más régió nem kínál ilyen egyedi kombinációt! A téli és a nyári szezont 100 százalékosan ki tudja használni.


Minőség, kényelem, magánélet

A projekt tipikus alpesi stílusban épült, különös tekintettel az egyes tulajdonosok kényelmére és magánéletére. 1 és 2 hálószobás apartmanok közül választhatnak. A földszinti apartmanok tágas teraszokkal és előkertekkel, a felső emeleti apartmanok pedig saját erkélyekkel rendelkeznek. Tárolóhelyiségek, garázsok és kültéri parkolóhelyek is rendelkezésre állnak. A tulajdonosok a saját ízlésük szerint rendezhetik be az apartmant – az ingatlanok berendezés nélkül kerülnek értékesítésre. Igény esetén az ingatlanfejlesztő segít berendezni az apartmant.


Bővített saját felhasználási lehetőségek

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, és a területrendezési terv szerint további bérbeadása vannak tervezve, részleges saját használati lehetőséggel.

 A Rellox társaság ügyfelei kihasználhatják azt a kivételes lehetőséget, hogy nem kötnek szerződést az objektum beállított üzemeltetőjével, és a lakás kezelését saját maguk oldják meg. Ez az apartmanok tulajdonosai számára a saját használat szempontjából több lehetőséget jelent – a hatályos törvények szerint. Természetesen mi segítünk Önnek beállítani az üzemeltetést, a saját használatot és a további bérbeadást.


Befektetés

Amennyiben az apartmanokat a beállított üzemeltető cégen keresztül szeretné bérbeadni, ez esetben a tulajdonosok számára az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások biztosítva vannak. A főszezonban az apartmanokat csak hetenként lehetséges igénybe venni. A várható bérbeadásból származó jövedelem akár 4 %, a teljes beruházásból, beleértve a járulékos költségeket, a működési költségek levonása után és adózás előtt. Kalkulációk lekérésre.


Elhelyezkedés

A létesítmény Kaprun központja közelében fekszik, mindössze 4 percre a gleccserre vezető felvonótól, 5 percre az első osztályú Tauern Spa Kaprun wellness központtól, 10 percre a golfpályától, 15 percre a Zell am See városában fekvő tótól. Budapest – Kaprun 6,5 óra autóút.


Új felvonó kapcsolatok

2019 november végén nyitották meg az 3K-KONNECTION új felvonót, amely Kaprunból a Maiskogel-en keresztül a Kiztsteinhorn-i gleccserig vezet.

2019-től az  új ZELLAMSEEXPRESS műkodik., amelynek köszönhetően a Schmittenhöhe hegyről (Zell am See) Viehofenbe (Glemmtal-völgy) juthat el. Viehofen és a Schönleitenbahn felvonó (Saalbach) jelenleg síbusz közlekedik.

Ugyanebben az évben a SKI ALPIN CARD síbérlet is megjelent, amely 3 terület – Kaprun, Zell am See és Skicircus legfelsőbb szintű síelési élményeit nyitja meg Ön előtt. Összesen 408 km sípálya, 121 felvonó vár Önre.


A projekt építése

Az építési engedélyt már kiadták. A lakások építését 2020 novemberében szeretnék megkezdeni. A tervek szerint 2021 decemberében készül el.


Érdekességek


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Örömmel megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan megtekintését Ausztriában. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő cégtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

info@rellox.hu, +421 949 88 00 75

Foto: Wall-e16/Shutterstock.com, nikolpetr/ shutterstock.com, Todoran Andrei/ Shutterstock.com, FamVeld/ Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: