Eladó ingatlanok a tengernél

Aki külföldön szeretne ingatlant vásárolni, sokszor a tengerparti ingatlanok iránt érdeklődik. Ön is? Válasszon a tengerparti házak és apartmanok kínálatából Horvátországban, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, Görögországban, Bulgáriában vagy éppen Floridán vagy a Karib-szigeteken.

» Eladó ingatlanok kínálata a tengernél

Miért vegyünk saját lakást/házat a tengernél

A tengerparti ingatlan vásárlásának oka többnyire egy másik lakhely létesítése. Azonban a befektetési szempontok sem mellékesek. A minőségi ingatlanok esetében a jó helyeken nagy az esély, hogy az ingatlan értéke emelkedni fog. Ez elsősorban olyan ingatlanokra vonatkozik, melyek a tenger közelében vannak, mert az ilyen ingatlanok száma logikusan korlátozott, sőt az egyes tengerparti övezetekben szigorú építési korlátozások vagy tilalmak vannak érvényben.

Ha úgy dönt, hogy házát vagy apartmanját bérbe adja, komoly mellékjövedelemhez juthat. Hogyan működik ez a bérbeadás? Az ingatlant abban az időszakban, amikor a tulajdonos nem akarja, vagy nem tudja használni, rövid távon bérbe adja olyan ügyfeleknek, akik a tengerparton pihenni szeretnének. A bérbeadással kapcsolatos teljes körű szervizelést egy erre szakosodott ügynökség és az utazásszervezők végzik, a tulajdonosnak semmilyen teendője nincs. Tengerparti ingatlan vásárlása

Az ingatlanvásárlás mindig az adott ország hatályos jogszabályai szerint zajlik. Részletesebb információkat az ingatlanvásárlásról az egyes országokban az adott ország információs oldalán talál vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hol és milyen ingatlant vásároljunk

Ház, lakás vagy telek. Ezt az alapvető kérdést kell a tengerparti ingatlan vásárlása iránt érdeklődőnek először eldöntenie. A lakások és apartmanok olcsóbbak, fenntartásuk egyszerűbb. A ház vagy villa viszont komfortosabb és zavartalanabb magánéletet biztosít.

Azok, akik saját elképzelésüknek megfelelő házat szeretnének, vásárolhatnak külföldön építési telket is. A horvátországi telekvásárlás lehetőségeinek egy külön cikket is szenteltünk.

Ingatlanok a tengernél – miről nem szabad megfeledkezni

Amikor tengerparti ingatlanvásárlást fontolgat, vegye figyelembe a hely megközelíthetőségét is. Milyen gyakran és milyen hosszú ideig kívánja használni a házat vagy lakást? A távolság még megengedi, hogy autóval ésszerű időben oda lehessen érni? Gyűjtsön több információt a közlekedési lehetőségekről. Sokszor kényelmesen lehet utazni vonattal vagy autóbusszal is. Ha a repülőt részesíti előnyben, jó tudni, hol van a közelben nemzetközi repülőtér, melyet gyakrabban használna, milyen a megközelíthetősége.

Az ingatlan vételárán kívül számolni kell a járulékos költségekkel is, melyek minden ingatlanvásárlásnál jelen vannak (adók, illetékek) és természetesen az ingatlan fenntartásának költségeivel is (energiaárak, szolgáltatások, biztosítás).

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: