Modern 4* apartmanok Silvretta Montafon síterepén

Referenciaszám: AS19245
Ország: Ausztria
Régió: Vorarlberg
Város: Gaschurn, Montafon
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 71.00 m2 - 100.00 m2
 
Ár:
517.500 € - 630.500 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Montafon a top 5 síközpontok egyike. Több mint 200 km karbantartott sípályával, 61 felvonóval és kb. 1000 km turista útvonallal rendelkezik. Idelis helyszín a sífutók számára is. Ez minden 3000 méter magas hegyekkel körülvéve. Az idillikus alpesi Montafon falucska Ausztria egyik legkeresettebb és legjobb síparadicsoma. Gaschurn faluja a Hochmontafon lejtőin található – Voralberg legnagyobb síközpontjában.

Első látásra úgy tűnhet, hogy a helyszín csak a téli üdülésre ideális. Ennek azonban az ellenkezője igaz – a helyszín nyáron is alkalmas az aktív pihenésre. Több mint 260 km jelzett turista útvonal és 70 km kerékpárút vár Önökre. Voralberg legmagasabb hegye Piz Buin alkalmas a hegymászásra. Itt található meg Európa leghosszabb lépcsője is (Europatreppe 4000).

Ezek az új apartmanok Gaschurn falujában épülnek - kilátás a fennséges Alpokra. Ez a projekt a falu központjában terül el, mindössze 300 méterre a Silvretta Montafon síterülettől, amely 4 perc séta. A sílécek a felvonónál tárolhatók. A helyszín tehát ideális – a falu központja, üzletek, éttermek, bárok valamint a sípályák és a sífelvonók közvetlen közelében!

Az aparthotel épülete a hagyományos és a modern építészet elemeit ötvözi, így az épület tökéletesen beilleszkedik a környezetbe. Az épületben 23 apartman található.A rezorthoz alpesi stílusú étterem, wellness, aroma szaunák, gőzkabin, privát SPA tartozik. Mélygarázsos parkolóhelyek. Egy parkolóhely ára 21 500 EUR.

Az apartmanok területe 33 – 109 nm.

Az apartmanok saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. A tulajdonos 6 hétig használhatja az apartmant/ év (3 hétig télen és 3 hétig nyáron), az év többi részében turistáknak van bérbeadva. A tulajdonos a bérbeadásból aktív hozamra tesz szert. Az apartmanok bérbeadásáról egy professzionális ügynökség gondoskodik – 4* szálloda – az egyik legsikeresebb és legnagyobb Montafon területén. A bérleti szerződést 15 évre kötik meg.

Nem kell törődnie semmivel. Az Ön apartmanja teljesen berendezetten (kiváló bútorokkal) kerül átadásra, így azonnal bérbeadható, hogy a vendégek valamint a tulajdonos is kényelmesen érezzék magukat.  Három bútorcsomag közül lehet választani. A bútorok árát az apartman vételára nem tartalmazza. Külön fizetendő, az apartman nagysága és típusa szerint. Az apartman ára magába foglalja a parketta padlót, ajtókat, fürdőkádat, fürdőszoba bútorokat, csempéket, továbbá a szaunát vagy a gőzkabint (az apartman méretétől függ). Ingyenes SPA használata. Lift és sítároló. Felár ellenében az apartmanok teljesen berendezhetők és felszerelhetők – márkás készülékek, dekoráció, függönyök, kandalló, világítás, TV stb.

A jelenlegi koncepció lehetővé teszi, hogy csak az apartman egy részét adják bérbe. Hogyan? Egyszerűen. Az összekötő ajtó segítségével az aparmtan stúdióra vagy egy hálószobás apartmanra alakítható át. Az ágyak száma változatlan marad és a két hálószoba külön külön is bérbeadható, ezzel növelve a bérbeadásból származó hozamot.

Az apartmanok már felépültek, a rezidencia 2017 májusától üzemel.

Miért érdemes ezekbe a lakásokba befektetni?

  • Montafon és Gaschurn magas látogatottsága
  • Az apartmanok ideális elhelyezkedése – a sífelvonók, sípályák és a belváros közelében
  • Az apartmanok kiváló minőségű berendezése
  • Biztosított a további bérbeadás (4* szálloda) – aktív bérbeadásból származó hozam
  • Bérleti szerződés 15 év
  • Saját használat – 6 hét/ év (3 hét nyáron, 3 hét télen)
  • Kiváló megközelíthetőség – München 260 km
  • Ingatlanközvetítői díj nem fizetendő!

Montafon városa 16 000 lakossal rendelkezik és 18 000 szálláshellyel (ágy). A statisztikák szerint Montafon több mint 2,1 millió szállást biztosít évente. Maga Gaschurn (1500 lakos) 4 000 szálláshellyel (ágy) rendelkezik – évente 500 000 éjszaka.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: