Zillertal Arena – Exkluzív apartman és faház rezort a felvonónál

Referenciaszám: HB19936
Ország: Ausztria
Régió: Zillertal/Hintertux
Város: Hochkrimml
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 59.66 m2 - 86.92 m2
 
Ár:
514.700 € - 797.800 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Új apartman és faház rezortot szeretnénk bemutatni, amely a Zillertal legnagyobb síterületének a felvonójai és sípályái közelében fekszik. Összesen 6 fantasztikus, privát szaunával rendelkező alpesi stílusú faház, illetve 12 apartman közül választhat, amelyek a fő épületben helyezkednek el. A rezort tökéletes elhelyezkedésű és kiváló felszereltséggel rendelkezik. A tapasztalt ingatlanfejlesztő garantálja a biztonságos befektetést. A rezort építése már megkezdődött.

Tökéletes elhelyezkedés

A Hochkrimml régió a Hohe Tauern Nemzeti Park és a Zillertal Arena síterület része, így végtelen szórakozási lehetőséget kínál télen és nyáron egyaránt. Élvezze a 143 kilométer tökéletesen karbantartott sípályát, amelyek része 2500 m tengerszint feletti magasságban fekszik, továbbá 200 kilométer sífutópálya, szórakoztató parkok, snow parkok, szánkópályák és még sok más áll rendelkezésre a helyszínen.

Nyáron számos túraútvonal, kerélpárút és golfpálya tárul Ön elé. Élje át az adrenalint - kanyonozás, rafting közben vagy a hegyi hullámvasúton. Merüljön el a hegyi tavak lenyűgöző hangulatába. Gyermekeire számos kaland vár a helyszínen. Európa legszebb vízesése a Krimml vízesések is itt találhatók.

Elhelyezkedés

Hochkrimml Sazburg és Tirol szövetségi államok határán terül el. Budapest – Hochkrimml körülbelül 7 óra autóút.

Faházak és apartmanok – magántulajdonba

A modern tipikus alpesi stílusú faház és apartman rezort kiváló luxusbefektetés 1700 m tengerszint feletti magasságban. Az összes faházhoz luxus szauna tartozik. Az apartman-épületben egy recepció, wellness-részleg szaunával és infravörös kabinnal, sítároló és mélygarázs van. A vevő a saját ízlése és kívánsága szerint rendezheti be a faházakat vagy az apartmanokat. Az ingatlanok berendezés és felszerelés nélkül kerülnek értékesítésre.

Saját használat és további bérbeadás kombinációja

Saját ingatlan iránt vágyakozik az Alpokban, de csak pár hétig van ideje használni az év folyamán? Amennyiben igen, ez esetben a Hochkrimml-i rezortban fekvő apartmanok és faházak ideális befektetésnek minősülnek. Ideális a családi üdülésre – néhány hétig az év folyamán és további bérbeadásra az év többi részében. Tökéletes üdülés télen és nyáron egyaránt, valamint bérbeadásból származó jövedelem – gondok nélkül.

Az apartmanok és faházak magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva, részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat lehetséges, de a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. A bérleti díj havonta kerül kifizetésre a tulajdonosnak. Az apartman kereskedelmi célú bérleti szerződés időtartama 10 év, a rezort hivatalos megnyitásától számítva.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A rezort építése

A rezort már építés alatt van. A faházak befejezése 2020 őszére van tervezve. A fő épületben fekvő apartmanok befejezése 2021-re van tervezve. Az épület nyers szerelése 2020-ban lesz befejezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott projekt? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Foto: Creative Travel Projects / Shutterstock.com, View Apart / Shutterstock.com, FamVeld / Shutterstock.com, goodluz / Shutterstock.com, Juergen_Wallstabe / Shutterstock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: